maanantai 6. helmikuuta 2012

Hauska haaste :)

"Kerro (ilman materiaalisyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Kiitos Anne Koti 3:lle-blogista. Tää oli aika hauska juttu ja pisti kummasti miettimään. Aluks aattelin, että helpoista helpoin on luetella nuo viisi asiaa mutta liikaa miettimällä siitä tulikin aika hankalaa :D


Tässäpä kuitenkin nuo viisi isoa ja pientä tavaraa sekalaisessa järjestyksessä:

1) Auto. Perheemme kasvaa tämän kuun aikana ja tilaa tarvittaisiin lisää, joten isompi auto tulisi tarpeeseen.

2) KalusteNiemeltä yks ihana vitriini tai Boknäsin Villinkiä

3) Ulkosauna <3

4) Uima-allas

5) Kalustetriolta mielestäni hirmukallis ja järjettömän ihana sohva: Celia. Nimeä klikkaamalla pääset käsiksi ihanaan kuvastoon ja sivulta 26 löytyy tuo sohva.

Jos mulla olis ankarasti rahaa niin ostaisin paljon muutakin ja todennäköisesti enemmän muille kuin ihtelleni. Se on vaan paljon kivempaa niin. Ostoslista uuteen kotiinkin on pelottavan pitkä. Puhumattakaan siitä, millä ihanuuksilla haluaisin täyttää mun osaa meidän vaatehuoneesta ;)

Happiness is not having what you want but wanting what you have <3

Jane

p.s. koko ajan on sellainen olo, että joku tärkeä "must have"-juttu unohtui listalta :D

6 kommenttia:

 1. Tuo KalusteNiemen vitriini kyllä osui ja upposi minuunkin! Juurikin tein saman tyyppiseen haastetehtävään vastausta, huonekalut kummittelee sielläkin! Mepsu puhuu tytöistäsi ja sanoin, että siellä voi olla niitä jo kolme:) Halauksia, paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vitriini on aivan upea! Muistaakseni mangopuuta tai jotain muuta oikein painavaa, ettei kaadu helposti. Täällä ollaan vielä ihan yhdessä koossa eikä oo merkkejä siitä, että vauva olis tulossa :) Halaukset sinnekin!

   Poista
 2. Minä tykkäisin kanssa ulkosaunasta. Pienissä toiveissa onkin jossain vaiheessa saada puulämmitteinen pihasauna takapihalle, ja sisätiloissa olisi sitten tuo nykyinen sähköversio.

  Oi, teilläpä on monta isoa projektia meneillään... jos nyt tulevaa pienokaista saa sanoa projektiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on just samoin, sisällä sähkökiuas ja ulos pitäis sitten saada puukiuas :) Sitä odotellessa :)
   Tätä vauvaa saa kyllä sanoa projektiksi - pitkään odotettu <3

   Poista
 3. Meillä on suunnitelmissa, ja tontillakin paikka jo katsottuna, ulkosaunalle. Sitä myöten laitettiinkin uuteen tupaan sähkösauna että sitten ne todelliset, paremmat löylyt saa siellä pihasaunassa! ;) Kivoja oli noi sun kaikkikin haaveet. <3 Suurin ja ihanin kyllä on siellä masussa köllöttelemässä vielä hetken, ja saadaan me blogiystävätkin jännätä tästä sivusta koska kuullaan kuulumisia pienen syntymästä! <3

  VastaaPoista
 4. niin ja tuon uima-altaan tilalle haaveilisin itse kylpytynnyristä. :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)