torstai 12. tammikuuta 2012

Yläkertaa kuvina

 Nyt oon miettinyt ja esitellyt sisustusajatuksia ihan tarpeeksi ja aika palata "arkeen" eli tässäpä meidän raksan kuulumisia joulukuun ja tammikuun ajalta :)

Yläkerran lattiaa päästiin tekemään eteenpäin, kun putkimiehet saivat lattialämmitysputket paikoilleen. Sitten olikin palapelin teon aika. Joka väliin piti tehdä tuollaiset kipsilevysuikaleet ja päihin vielä pyöristyksetkin - voin vaan kuvitella, kuinka kauheasti tuo kaikki on vaatinut kärsivällisyyttä..


Palapeli alkaa valmistua

Ja kun palapelin palaset olivat kunnolla kiinni, oli lattia valun aika. Mies laski, että tuli kantaneeksi sellaiset 700 kiloa yläkertaan pelkästään valun aikana. Siihen vielä kaikki kipsilevyt ja muut.. Ei oo ihme, jos selkä on vähän jumissa välillä.Kun valu oli valmis, peitettiin koko lattia vielä uudella kipsilevykerroksella ja tältä yläkerrassa näyttää nyt. Johtoja ja putkia puskee lattiasta läpi ja koko tila on vielä ihanan avara ja iso. Yläkerta on siis valmis väliseinien tekoa varten :) Alakerrassa odotellaan edelleen lattialämmityksen kytkemistä. Sähkömies on taikansa tehnyt, homma odottelee putkimiehiä.

Jane

5 kommenttia:

 1. Vähänkö teillä mennään lujaa eteenpäin! Mukava niin!! Vielä ihanan avaraa, mut sit taas mahtava ku väliseinät paikoillaan. Taas yksi etappi etiäpäin.
  Kyl tuossa kipsilevyjen laitossa onkin ollut palapeliä kerrakseen. No, onneksi se on nyt tehty. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattiassa oli kuulemma ollut enemmän työtä kuin mitä mies oli etukäteen aatellut. Mutta ihan niin kuin sanoit, onneks se on nyt tehty :)

   Poista
 2. Toi oli mun mielestä hauska vaihe kun tota palapeliä tehtiin (lue: työmiehet tekivät). Meillä on isäntä ollut myös kantojuhtana yläkertaan- on sitten ollut kyse kipisilevyistä tai laatoista:D Se on ottanu homman kuntoilun kannalta :D Eikä onnex oo menny selkä jumiin, vaikka toimistotyöläinen onkin ;)

  Hienolla mallilla ootte! Tsemppiä raksaviikonloppuun!!! :)

  VastaaPoista
 3. No jopas - noinko se tehdään??? Siistiä kun oppii uutta :)

  VastaaPoista
 4. Eipä mullakaan ollut tietoa tällaisesta ennen tätä projektia :) Niitä taitaa olla muitakin tapoja mutta tämä on siitä edullisimmasta päästä.

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)