maanantai 30. tammikuuta 2012

Valoa pihalle

 Meillä oli jo ulkovalot jo melkein ostettuna mutta kun halusimme alumiinikehikon tilalle mustaa, nousi hinta puolella lähemmäs sataa euroa ja kaupat kariutui siihen. Tässä siis uusia vaihtoehtoja ulkovaloiksi.


Massiven Arad
 
Lumiancen Silo Tube (kuva googlesta)

Konstsmiden Sienna (kuva googlesta)

Tämä on meidän suosikki, joka jo meinattiin ostaakin eli Lampekonsulenten Pino (kuva googlesta)

Lampekonsulenten City seinä (kuva googlesta)

Lampekonsulenten City seinä/katto (kuva googlesta)


Ketonen Lumo seinä- ja pylväsvalaisin

Mini Led Ground Spot

Philipsin CitySoul (kuva googlesta) Tämä on iso puistovalaisin, jollaisen haluaisimme hiekkalaatikon, leikkimökin ja kiikkujen viereen. Sitten lapset halutessaan näkisivät leikkiä siellä pimeämmälläkin kelillä :)

Siinäpä sitä on miettimistä.. Ja aikaa tulee viemään varsinkin se, että löytää hinta-laatusuhteeltaan sopivat valaisimet, jotka vielä sopisivat hyvin sekä taloon että pihaan.

Onko muilla raksaajilla ulkovaloasiat jo selvillä?

Valoa alkuviikkoon!

Jane

11 kommenttia:

 1. No nyt selvisi mun ulkovaloasiat :) (ehkä)
  Olisin noita Lumo-valoja ostanut, mutta sanoivat täällä K-Raudassa että niiden tuotanto on lopetettu. Tiedä sitten.
  Nuo puistovalot natsaavat mun mieleen just eikä melekeen! Minkähän hintaiset? toivoa sopisi, että ei liian kalliit! ..ja noita miniled:jä voisi laittaa terassille samoin kuin tuossa kuvassa!

  Mua tosiaan niin vaivannut tää ulkovalo-asia, mut näyttäis että helpottais! kiitos sulle Jane tästä postauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ylin lamppu olikin tosi söpö! Muut olikin asteen moderneja meille. Mutta kivoja muuten :)

   Meillä on ulkovaloja osteltu ja laiteltukin, mutta vielä puuttuu terassin kattoon tulevat. Ja siihen tarkoitettuja valoja onkin sitten tosi vähän ja kaikki minusta samannäköisiä ja oloisia. Kevääseen mennessä sopivat pitäisi löytyä, sillä silloin jatkuu ulkohommat ja terassihan meiltä enää puuttuu...ja tietty pihanlaitto on loputon projekti. :0)

   Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
  2. Ride, olepa hyvä :) Kiva, jos siitä on muillekin hyötyä, kun näitä asioita täällä mietiskelee! Lamppujen hintoja en kyllä selvittänyt, karu totuus selviää vasta sitten :D

   Mansardikaton alla, osa noista on meillekin ehkä liian moderneja. Mä luulen, että tuo eka ja Pino on meidän suosikit näistä :) Haluatko sinne kattoon jotkut riippuvalaisimet vai spotit? Yllätyin, kun nettikaupoista löytyi noita riippuvia malleja pihallekin :) Ihanaa pakkasviikkoa teillekin!

   Poista
 2. on tuossakin asiassa miettiminen ja pähkäileminen.. Meillä on malli tiedossa (ainakin kuvittelen niin), sellainen perus valaisin mikä näkyy melkein joka talossa. Toki olisi kiva saada jotain hieman omaperäisempää, mutta uskon, että en jaksa niiden perässä kauheasti juosta. Tuossa ainakin oli jo oikein hyviä vaihtoehtoja, toivottavasti löydätte mieluisat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihmettelin ihan samaa! Siis että miten ulkovalojen valitseminenkin voi olla muka niin vaikeaa! Kiva, että ootte löytäneet jo omat - perusmalleissa ei oo mitään vikaa :)

   Poista
 3. No just niin...Ja minä kun viime syksynä pähkäilin ulkovaloasioita, niin kaikki mieleiset oli MUSTIA, kun olis pitäny olla valkoista ;))
  Onnea valintoihin! Mukavan näköisiä lamppuja kaikki :)
  Eikä ole linkkejä heittää, googlesta selailin itsekin. Kannattaa tehdä kuitenkin hintavertailuja, mistä saa edullisemmin lamput. Me tilattiin ulkovalot jostain nettikaupasta, olisko ollut kauppa.taloon.com. Kaikki hoitui hienosti ja toimitus oli 2pv:n sisällä tilauksesta meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva viestistä :) Ihmeellistä kyllä tuo hintapolitiikka - olisko ollut jo poistoerä sitten niitä toisia, en tiiä.. Harmitti kuitenkin. Onneks niillä ei oo kiire niin ehtii odotella, jos ne tulis uudelleen tarjoukseen. Täytyypä tutustua tuohon nettikauppaan. Nimi ei ainakaan heti kuulosta tutulta.

   Poista
 4. Meille myös tulossa ihan perus-ulkovalot perinteiseen kotiin! :) ollaan ne hankittu jo kesällä, mutta en ole tainnut kuvaa niistä laittaakaan tänne, kun heti kiikutettiin ne tontille. Mun mielestä olit löytänyt kivoja, sopivasti erilaisia. Ekasta ja siitä teidän suosikista pidin eniten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valot on vieläkin mietinnässä. Täytyy tuota rahapolitiikkaa katsoa tarkemmin samalla. Monet näistäkin on aika arvokkaita..

   Poista
 5. Pitää tarkentaa vielä kun kyselin noista Lumoista uudelleen. Kyllä niitä vielä saa. Tuotantoa ei ole lopetettu. Ymmärsin myyjän väärin. Paikallisesta K-Raudasta niitä ei vaan enää saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Toivottavasti löydät niitä muualta! Ne on valkoisenakin tosi ihanat!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)