tiistai 15. marraskuuta 2011

Kuulumisia

Raksalla on taas menty eteenpäin. Alakerrassa väliseinien rungot ovat paikallaan ja yläkerrassa on laitettu harvalaudoitusta paikoilleen. Sitten aletaan laittaa levyjä paikalleen siellä ja täällä. Timpuri tulee muuraamaan tarvittavat harkkoseinät, putkimies on laittanut ilmastoinnin kuntoon ja sähkömies tekee hommiaan koko ajan.

Takka mietityttää kovasti edelleen. Linnatulen tarjous oli meidän budjettiimme liian kallis, yksityiseltä saimme paremman tarjouksen mutta se takka on aika iso.. Portaatkin pitäisi löytää.

Nyt saisin alkaa vakavasti miettiä laattavalintoja, keittiötä + muita kiinteitä kalusteita. Lattia on valittu ja se oottelee meitä jo Puukeskuksen varastossa. Sisustuksen suhteen yritän hillitä ihteäni - olisi ihana ostaa verhoja, verhotankoja sun muita valmiiksi mutta kun säilytystilat täällä vuokrakämpässä ovat rajalliset niin nyt täytyy vain purra hammasta yhteen ja keskittyä johonkin muuhun :)

Jane

p.s. Ennen talon valmistumista meidän elämäämme tulee jotain paljonpaljon parempaa - odotamme helmivauvaa sekoittamaan tätä raksailuarkea <3

11 kommenttia:

 1. Voi onpa hienoa!!! onnittelut tulevan pienen johdosta!!! ja lykkyä tykö!

  meillä keittiö ja takka valittu.lattia sen sijaaan tuottaa harmaita hiuksia, lapsiperheelle sopiva pitäisi löytää.sellainen joka ei ole heti kauheen näköinen..mutta eiköhän kaikki aikanaan. mukavaa viikkoa sinne teille! -Ride-

  VastaaPoista
 2. Voi Ihanuuuus! Sellaista hieman ehdinkin uumoilemaan kun jossain postauksessa puhuit päikkäreistä...! ;) Onneksi olkoon ja halauksia ihanasta uutisesta! Sekä tietenkin kovasti voimia kaikkeen.
  Hienosti siellä on asiat raksallakin edenneet; kohtahan se on jo valmis! Mulla sama juttu, että väliaikaiskodin tilat ei tahdo riittää kaiken sen suhteen mitä haluaisin jo varata nurkkiin, joten pakko hillitä itteensä! ;) Mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eli sit kun talo on valmis niin sit tietää ainakin mitä lähtee hakemaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa, onneksi olkoon! Siinä sitä onkin sitten haastetta... :)

  VastaaPoista
 4. Ihania vauvauutisia teillä, onnea!! Tiiätkö kun tuli heti meidän ensimmäinen raksaurakka mieleen! Olin itse silloin raskaana ja poika syntyi kesken projektin. Synttäreitä juhlitaan taas tänä perjantaina 18.11. Lumimyrskyssä lähdettiin 60km päähän Kotkaan synnyttämään, nyt ei ole talvesta tietoakaan...
  Kuulostaa siltä, että teillä edetään ihan hyvää vauhtia raksalla, aika samoilla täälläkin mennään :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille :) Täällä voidaan oikein hyvin ja paksusti! Nyt on monta ihanaa asiaa, mitä pitäis malttaa odottaa :)
  Onnittelut Eeva teidän pojalle!

  VastaaPoista
 6. Onnea tuhannesti!! <3 Kovasti tsemppiä ja jaksamisia raksa-arkeen, ei ihan helpoin yhistelmä vauva ja raksa ;)

  VastaaPoista
 7. Teillähän on laitettu tuulemaan oikein urakalla- ONNEA ! <3
  ...olenkin muutamalta suunnalta kuullut vihjailuja, että rakennusprojektiin liittyy aina vauva...Vaan ei meillä; äippä on liian vanha :D

  VastaaPoista
 8. onnittelut <3 oon seuraillu blogianne kun mennään niin samaa tahtia, kyllä loksahti suuauki kun luin tuoreimman uutisen, mekin nimittäin odotetaan helmivauvaa ;) meillä perheeseen kuuluu myös -04 syntynyt tyttö, -05 tyttö, -07 poika ja -09 tyttö, että touhua ja yh arkea riittää täälläkin kun isi raksailee aamusta iltaan. kiva tietää että muitakin on samassa veneessä. Paljon voimia ja iloa odotukseen!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Onnenhippuja, ei varmasti helpoin yhdistelmä mutta tätä pientä on odotettu niin kauan, että sillä ei ole mitään väliä <3
  Mia, kiitos :) Mulle kans sanottiin projektin alussa, että teille tulee joko ero tai vauva ja kyllä mun mielestä tämä vauva on triljoonamiljoona kertaa parempi vaihtoehto :D
  Anonyymi, kiitos onnitteluista ja onnittelut sinnekin! Raksaleskenä olo tulee tutuksi, samoin kuin se, että kaikki arjen asiat kaatuu omille harteille hoidettavaksi. Voimia sinnekin ja enkeleitä odotukseen!

  VastaaPoista
 10. Onnea tulevasta pikkunyytistä:)! Niinhän se tupsahti (no, eihän se nyt ihan vaan tupsahda, saa siinä äiti jotain tehdäkin...) meillekin pieni tänne raksan keskelle:). Onneksi oli sisätilat jo saatu kutakuinkin valmiiksi. Nyt on viisikuukautta täynnä tomeruutta:). Tsemppiä loppurutistukseen!!!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Kirsikka! Kyllä kai sitä äiti jotain tosiaan joutuu tehdä, että vauva saadaan maailmaan ;D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)