torstai 6. lokakuuta 2011

Ovia. Muovia. Ruoteita.

 Ulko-ovet on saatu paikalleen ja talo on lukossa :) Valitsimme avaimeksi Abloyn Sento-avaimen. Tykkäsimme niin sen turvallisuudesta (eli sitä ei voi kopioida samalla tavalla kuin perusabloyta yms.) kuin ulkonäöstäkin. Ulko-ovet meille tuli Fenestralta eikä valittamista ole toistaiseksi ollut. Toisesta terassin ovesta puuttui ristikko mutta eiköhän se jälkitoimituksena ilmaannu.


Etuoven kuva on hirmuisen kaukaa, joten yritin suurentaa kuvaa. Saakohan siitä mitään selvää. No, siinä on neljä peiliä, ei hirveän syvällä uralla. Tätä ovea mietittiin kovasti, mutta annettiin sen olla siinä kuitenkin. Eka valinta olis ollut samanlainen ovi oikein rouhealla uralla mutta sellaista Fenestralta ei löytynyt eikä muualta jaksettu/vihtitty lähteä kilpailuttamaan. Isoniemeltä sellainen olisi kyllä löytynyt.

Takapuoleltakaan ei enää tulee sisään. Nyt huomasin, että terassin pylväät on just ovien kohdalla :D Mies on tähdännyt tarkasti ottaessaan kuvia :D

Ja kodinhoitohuoneen ovi. Nämä kuvat on otettu jo pari viikkoa sitten. Nyt ei enää tästäkään puutu koristelistat tuosta oven ympäriltä :)

Ja sitten niitä muoveja ja ruoteita. Yläkerta alkaa olla valmis ja katto muovitetaan loppuun, kun putkimies on käynyt ja olemme eristäneet ne putket.


Siellä meidän timpuri eli mun iskä on työn touhussa :) Partsin ovikin näkyy hyvin tässä kuvassa!


Alakerran kattoakin oli aloitettu eilen eli koko ajan tulee valmiimman näköistä :) Ja sehän tuntuu hyvältä!
Appi kävi maalaamassa loput valkoiset osat ja nyt alkaa olla ulkoakin ihan valmista. Terassi ja partsi jää siis ensi kesän hommiksi :)


Tässäpä kuulumisia tältä erää :) Seuraavalla kerralla tulee askarteluvinkki (joka ei liity rakentamiseen mitenkään) - askartelu on mun ja tyttöjen lempparipuuhaa!

Jane

6 kommenttia:

 1. Eka kuva yläkerrasta näyttää pikavilkaisulta ihan jumppasalilta, ihan kuin olis puolapuita :) Hienolta näyttää ja niin valmiilta. Jään muuten innolla odottelemaan askarteluvinkkiä :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit tuo teidän koti näyttää niiiin HIENOLTA ja ihanalta ja kutsuvalta ja lämpöiseltä!!! Mistä muuten otitte oviin rivat??? (käytetäänköhän siellä teillä päin sanaa ripa..?? hih..) no, kahvat sitten? :) Meidän pitäis ne tsekata jostain seuraavaksi.

  VastaaPoista
 3. Voi kun teillä on asiat menneet tosi paljon eteenpäin. Meillä aika hitaasti tällä hetkellä. Sisällä ei edelleenkään ole tehty mitään ja pientä raksaväsymystä ilmassa.
  Ihanalta näyttää, tehän pääsette jo kohta muuttamaan :) (eikö tunnu ärsyttävältä ku kaikki sanoo noin) ;)
  yritetään nähdä pian! Kummipoika kohta jo kävelee:)
  Halauksin S

  VastaaPoista
 4. ON se vaan hieno!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista!
  JohannaL, niinhän se näyttikin :D Aika hauska :D Pitäisköhän jättää tuollaiseksi? Tytöt tykkäis kiipeillä ja olis ainakin omaperäistä :D
  Leena, mikähän paikka se oikein oli.. Olisko ollut Securit Kokkolasta? Muistaakseni se oli se.
  S, kohta muutetaan, molemmat! ;) Jos nyt ennen muuttoa sais vielä ilmanvaihdon, lattiat, lämmöt ja jotain pintamatskujakin paikalleen. Mutta eihän siinä enää kauan mee ;)
  Mia, kiitos :) Teillä on kans menty hienosti eteenpäin!

  VastaaPoista
 6. Ai että se on komea tuo teidän talo!

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)