tiistai 4. lokakuuta 2011

Leivontapäivä

Teimme tänään tyttöjen kanssa kaksi kokeiluvaniljabostonkakkua ja maisteltiin niitä kaikessa rauhassa iltakahveilla miehen ja iskän raataessa raksalla - reilua vai mitä? Kello alkoi vaan olla jo iltapala-aikaa, kun sain kakut uunista, ettei tyttöjen kanssa kannattanut lähteä liikenteeseen. Huomenna sitten on tuoretta pullaa raksalla tarjolla.


Ja kun kerran tänään on kansallinen korvapuustipäivä, täytyy sanoa, että ne lyö nuo bostonkakut mennen tullen! Ihte tykkäisin paljon enemmän voikanelisokeri-täytteisestä bostonkakusta kuin näistä vaniljaisista. Mutta tulipa kokeiltua bostonkakuntekoakin. Ihan uusi juttu mulle :)

Raksalla on laitettu muoveja ja koolauksia yläkerran kattoon ja putkimiestä odotetaan saapuvaksi. Pitäis saada ilmanvaihtoputket paikalleen, että päästäis eteenpäin. Kuvia tulee, kunhan ne siirtyy miehen kännykästä tänne koneelle asti :D

Pullantuoksuista viikkoa kaikille!

Jane

3 kommenttia:

 1. Oli sitte pakko laittaa nuo ihanaiset pullan kuvat tuohon näytille! ;))Kaihoisana katselee, kun ei jaksa väliaikaisen kodin ahtaassa keittiössä tehdä muuta kuin laittaa pakolliset ruoat perheelle,hehh! p.s. Voikanelisokeri täyte on parasta!

  VastaaPoista
 2. Nams ja mums. Eilen sain kaupan pahaa korvapuustia, mutta en kehannu miehelle marista, kun tuo rakaskiltti niitä oli ostanut :)

  Kuvia odotellessa :)

  Lotta

  VastaaPoista
 3. Eeva, kiusallanihan mä nuo kuvat tänne laitoin ;) Voi kun voiskin laittaa maistiasiakin jakoon!
  Lotta, sulla on kyllä ihana mies. Ei tuollaisen jälkeen kehtaa valittaa :) Laitoin just kuvapostauksen liikkeelle :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)