lauantai 22. lokakuuta 2011

Hiljaiseloa :/

Ensin ei pelitä netti ja nyt on sitten kone huollossa, joten täällä suunnalla on ollut ihan liian hiljaista.. Vietän tyttöjen kanssa viikonloppua vanhempieni luona ja nyt ehdin postaamaan vähän raksakuulumisia :)

Savupiippu on saapunut ja paikoillaan. Takkaa ei ole valittu mutta päätimme, että meille ei tule leivinuunia. Toivottavasti sitä ei tule ikävä. Piippumme on pohjalaista tekoa eli Perhosta OnPiippu-nimisen firman tekemä. Mies kuvasi piipun asennusta kännykällä, joten yritän saada niitä videoita tännekin, kun saamme tietokoneen takaisin. Piippu siis tuli kokonaisena tontille! Oli aika villin näköistä, kun piippu nostettiin talon päälle ja sitä alettiin laskea pienestä aukosta taloon sisälle :D

Ilmastoinnit on nyt eristetty, piha siivottu talvea varten (kuorma hyötykäyttöasemalle odottaa peräkärryä), yläkerran lattiaa on villoitettu ja kohta päästään väliseinien tekoon. Puhallusvillat on tulossa viikolla 44 eli mukavasti mennään eteenpäin :)

Tässäpä pikaisesti meidän kuulumisia! Täällä siis porskutetaan hyvillä mielin eteenpäin ja teidän blogeihin tuun taas vierailulle, kun saan koneen kotiin :) Onkin jo ikävä!

Jane


2 kommenttia:

  1. No johan! Meillä on pätkinyt mobiililaajakaista siitä lähtien kun vaihdettiin majapaikkaa...linkkitornin "varjoisalle" puolelle. Tulevaisuudessa ainoa vaihtoehto on kiinteä laajakaista, 3G toimii uudella asuinalueellamme vain hetkittäin, sen olemme todenneet. Eli palataan taas vanhaan ja kalliimpaan....ja tässä tapauksessa ehkäpä luotettavampaan nettiyhteyteen.

    Hyvältä kuulostaa nuo teidän raksapuuhat, aika samoilla kohdilla mennään täälläkin.
    Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne! :)

    VastaaPoista
  2. meillä myös alkoi pätkimään kun jouduimme jättää kiinteän nettiyhteyden entisen kodin uumeniin.. nyt ollaan yritetty selvitä mokkulalla, mutta hermotkin on jo menetetty muutamaan kertaan... huoh. Tuu nyt pian takasi, ikävä on täälläkin! Ja juhuu!- teillä on tiedossa puhallusvillat! meillä ei oo vielä tilattunakaan, mutta ehkä lähiaikoina. :) Hyvää alkavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)