lauantai 17. syyskuuta 2011

Koti sieltä, täältä ja sieltä täältä ;D

 Vihdoinkin saan tänne kunnolla kuvia! Mies otti tänään urakalla kuvia raksalta. Hän oli siellä tänään koko päivän isänsä kanssa maalaamassa valkoisia osia - täällä on siis ollut todella kaunis aurinkoinen päivä! Me tytöt vietettiin päivä kotona nuorimmaisen flunssan takia.

Tässä siis Kotiamme joka suunnasta kuvattuna :D

Vasemman reunan ikkuna on keittiöön. Tuonne kuistin taakse jää kodinhoitohuoneen ikkuna.

Ylhäällä iso makkari ja alhaalla vasemmalla rh ja oikealla keittiö.


Terassi ja parveke tehdään loppuun vasta ensi keväänä/kesänä. Ylhäällä on siis tv-aula ja alhaalla vasemmalla makkari ja keskellä olohuone. Oikeasta reunasta mennään ruokailuhuoneeseen.


Ylhäällä pikkumakkarit ja alhaalla ovi kuraeteiseen ja ikkunat pesuhuoneeseen ja saunaan.
 Autotalli näyttää niin yksinäiseltä talon vieressä, kun siihen ei ole laitettu vielä nurkkalautoja tai muutakaan "valkoista". Hienosti sielläkin on kuitenkin menty eteenpäin.

Seinien maalaukset jatkuu joskus, otsalaudat ja muistaakseni myös räystäslaudat on maalattu. Tästä kuvasta näkyy hyvin myös autotallin katto eli en oo huijannut. Asennettu se on :)

Myös ensimmäinen nosto-ovi on paikallaan ja toimiikin jo.
Lattiavalinta alkaa olla pikkuhiljaa selvä. Siitä enemmän kun asia on lyöty lukkoon :) Tammiparkettia olis tulossa. Ja yllätyksekseni taidettiin päättää äsken ulkovaloistakin :D

Jane

8 kommenttia:

 1. Teillä talo on kyllä ulkoa päin jo todella hyvällä mallilla, näyttää niin hyvältä ja valmiilta. Meillä ei vielä valmiista tietoakaan :D Mulla toiveissa muutto 05/12, joka tosin on jo siirtynyt, koska en ikinä usko, että siihen päästään. No kunhan vuoden päästä asuttaisiin, niin olisin tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Me ei ollakaan pitkään aikaan ehditty ilta-ajelulle sinne teidän suunnalle. Täytyy pian yrittää :) Muuttopäivää on "vaarallinen" suunnitella, koska se elää koko ajan eikä haluais siitä paineita. Niitä muuttokyselyjä tulee koko ajan ja varmasti ympäristön paineita pikaisen muuton suhteen tulee matkan varrella :). Meilläkin on ollut joskus puheissa ens kevät mutta tuolla elokuulla nyt mennään. Omassa tahdissa ja hyvillä mielin ilman turhaa stressiä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi mahtavalta näyttää! Pitää ajella ohi, jospa tuo ihanuus osuis silmään tällä kertaa!

  Meillä päästään tiistaina ihastelemaan ja ihmettelemään omaa. Jännittää! :)

  VastaaPoista
 4. Psst. tunnustus blogillesi blogissani : )

  VastaaPoista
 5. Kiitos Johanna ja Saija :)
  Ja Anne, tämäpä oli iloinen ylläri ja blogini eka tunnustus :)

  VastaaPoista
 6. Niin ja Saija, jos ajelette tuollapäin niin soittele ajo-ohjeita tai kysäse vaikka fb:ssä etukäteen :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavan näköistä, aivan ihana huvikumpu! Minullakin on sinulle jotain blogissani:).

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)