perjantai 16. syyskuuta 2011

Koti näyttää hyvältä

Ei sais luvata, että lisää kuvia pian, kun se ei koskaan toteudu :D Kuvat jää miehen puhelimeen eikä hän ehdi/muista niitä koneelle laittaa. Mutta tältä meillä näyttää tällä hetkellä:

Nyt on kaikki nurkkalaudat paikallaan. Samoin perinnelankku ja ikkunoiden koristelaudat. Kaikkia valkoisia osia ei ole vielä maalattu mutta kun tulee taas poutaa niin niitäkin jatketaan.

Tämä on saunan puoli päädystä eli siitä joka on metsään päin.

Nyt kun talo on ulkoapäin aika lailla valmis, alkaa työt sisällä. Mies onkin kantanut sinne jo tavaraa, joita ensiksi tarvitaan. Myös autotalli on mennyt nykäyksen eteenpäin. Katto on päällä, valut on tehty ja ensimmäinen nosto-ovikin on paikallaan ja toimiikin vielä :)

Me menemme tällä hetkellä eteenpäin omin avuin. Timpurit ovat tehneet niin talon kuin autotallinkin valun ja myöhemmin kilpailutamme mm. kittaukset mutta muuten mies ja iskä tekevät meille Kotia. Moni on kysellyt meidän muuttoaikataulua ja sellaista meillä ei ole. Ihan viimeinen deadline on elokuu 2012, sillä silloin esikoisemme aloittaa eskarin ja olisi kiva, jos asuisimme silloin jo oikealla kylällä eikä kyydityksiä tarvitsisi. Katsellaan, miten tämä projekti etenee :)

Tänään mietittiin jo sisustusjuttuja, lähinnä lattian osalta, sillä se vaikuttaa niin paljon muihin sisustukseen liittyviin päätöksiin. Tammiparkettiin ollaan päätymässä mutta ei ainakaan tällä hetkellä lankkumalliin vaan kolmisauvaiseen vaihtoehtoon. Mä voisin valita kaikki sisustusjutut heti samantien mutta mies on hitaammin lämpiävää sorttia. Hän haluaa saada väliseinät paikalleen, jotta voi sitten rauhassa miettiä, mikä sopii minnekin. Asiaan tietysti vaikuttaa sekin, että mä olen miettinyt kaikkea jo tosi kauan ja mielessä alkaa olla jo juttuja, jotka mä haluan. Mies ei ole ehtinyt sisustukseen paneutua mun puheita enempää.

Nyt lapset kutsuu kamarista, joten täytyy jatkaa äipän hommia :)
Hyvää yötä <3

Jane


6 kommenttia:

 1. Teijän Koti <3 on niin ihana ja niiiiin kodikkaan näköinen ja kutsuva!Ihana!
  Eikö oo kumma nuitten miesten kanssa,ku aina "pitää miettiä"...tai ainaski "kattoa"...ja meillä naisilla ois niin hyvät suunnitelmat jo ihan valmiina ja toteutettavaksi ;D???
  Täytyy tulla joku kerta taas ihan paikan päälle ihastelemaan teijän aikaan saannoksia.

  Ihanaa syksyistä viikonloppua teijän perheelle <3

  VastaaPoista
 2. Kylläpä näyttää hyvältä!
  Lattiapintapäätöksiä pitäisi meidänkin tehdä ja sama deadline näyttää olevan: elokuu 2012!...ilman kommelluksia toiveena olisi 06/12 aikana muuttaa.
  Mukavaa viikonloppua teille! :D

  VastaaPoista
 3. Vähänkö ootte viksuja, kun olette laittaneet talon ulkopuolen samantien noin hyvään kuosiin. Nyt syssyn tullen on sitten hyvä vetäytyä sisähommien pariin. Kaunis talo!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kikke ja ihanaa viikonloppua teillekin rempan pariin! On se jännä, ettei nuo miehet lämpiä sisustussuunnitteluun yhtä nopsasti kuin me naiset :D
  Eeva, kiitos :) Tässähän mennään sitten yhtä matkaa eteenpäin - hyvää viikonloppua ja voimia raksailuun! Mukava seurata teidän projektia!
  Anne, mies ja iskä päätti työjärjestyksen eikä mullakaan oo ollut valittamista :) Halusivat valmista ennen pimeitä iltoja ja ovat nyt tosi tyytyväisiä ja huojentuneita. Nyt voivat sitten hyvillä mielin jatkaa sisällä :) Hyvää viikonloppua sinne! Oon nettiyhteyden takia päässyt tosi huonosti kommentoimaan ketään ja kun oon päässyt, kommentit ovat kadonneet jonnekin, joten kovasti oon seurannut teidänkin raksailua vaikken oo viestejä jättänyt :)

  VastaaPoista
 5. Ompa todellakin valmiin näköistä jo ulkoa päin! Vaude!

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)