maanantai 26. syyskuuta 2011

Blogimaailmaa :)

Unelmana Koti on saanut ensimmäiset tunnustuksensa - ihana ylläri! Suuri kiitos Annelle Koti 3:lle-blogista ja Kirsikalle Villa Ainalasta :)


Ensimmäisen tunnustuksen myötä piti vastailla pariin kysymykseen:

1) Väri: Valkoinen ja sellainen sinertävänvihertävän harmaa :D

2) Ruoka: Tällä hetkellä intialainen ruoka on mun lemppari.

3) Paikka, jossa haluaisi käydä: Näitä on liian monta. Islanti on ainakin yks sellainen :)
 Ja tämä toinenkin tunnustus toi mukanaan muutaman kyssärin:
1) Lempiruoka: Hernekeitto ja kaveriksi tuoretta leipää :) Tätä tulee tehtyä ihan liian harvoin.
2) Lempimakeinen: Salmiakki ja suklaa
3) Lempiluettava: Yliopistoaika kyllästi mut lukemisen suhteen ihan täydellisesti ja tällä hetkellä luen pokkareita silloin tällöin. Nyt mun lempiluettava taitaa olla erilaiset aikakausilehdet, koska niihin ehtii paneutua silloin, kun tytöiltä siihen liikenee aikaa.
4) Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Mä tykkään kaikenlaisesta näpertelystä - mieluisinta en osaa valita.. Tilda-enkeleitä tekisin enemmän, jos olisi aikaa. Kutominen ja virkkaus ovat myös mieleen. Viimeksi oon kutonut ja virkannut kuopuksen syntymän aikoihin. Tein hänelle mm. villahaalarin ja kummitytölle neuletakin. Sitten innostus loppui. Mutta nyt kaappiin jääneet langat ovat alkaneet "poltella" uudestaan, joten jospa tänä syksynäkin saisin jotain aikaiseksi :)
5) Lempielokuva: Schindlerin lista on yks pitkäaikaisista suosikeista, joten sanotaan se :)

Vastausten lisäksi olisi siis tarkoitus, että laitan tunnustuksia eteenpäin. Valitsin kaksi itselleni tuttua blogia, joissa pyörähdän melkein päivittäin :) Tiinun kuistilla ja Villa Osmankäämi. Olkaapa hyvät! Saatte siis valita näistä tunnustuksista kumman vaan tai vaikka molemmat :) Oon viihtynyt teidän seurassa :)
Tiinun kuistilla-blogista löytyy juttua sisustuksesta, lapsista ja lastenvaatteista. Villa Osmankäämi on raksablogi, jossa mennään aika lailla samoissa vaiheissa kuin meilläkin. Muiden rakentajien kokemuksia on mukava lukea! Käykääpä tutustumassa :)

Aurinkoista maanantaita! Raksakuulumisiakin on taas tulossa :)

Jane

1 kommentti:

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)