torstai 8. syyskuuta 2011

Autotalli

 Täällä on ollut hiljaista. Ei kylläkään omasta tahdosta vaan nettiyhteys tökki oikein kunnolla ja syyskuu on vietetty kännykän turvin. Sillä ei tosin päässyt tänne blogiin eikä sähköpostiin, joten yhteyksiä on yritetty hoitaa tuolla feissarin puolella. Mutta nyt pelittää, ainakin toistaiseksi ja siksipä heti näitä autotallin kuvia.

Autotallissa on tilaa kahdelle autolle ja pieni varasto tulee tuonne päähän. Sinne saa sitten pyörät sun muut ruohonleikkurit joskus talteen.

Tässä kuvaa elokuun alusta. Lattialämmitysputkia ootellaan ja ruoteet puuttuu katosta.

Sitten laitetaan ruoteita paikalleen ja siellä mun ihana itseoppinut timpuri-iskä <3 onkin työn touhussa :)

Ja tässä kuvaa elokuun lopulta. Otsalaudat ja räystäslaudat paikallaan ja lattiavalua sekä peltikattoa odotellaan.
Lattiavalu oli tämän viikon maanantaina ja katto tuli päälle jo viikko (vai kaks?) sitten. Niistä kuvia pian ;)

Jane

11 kommenttia:

 1. Kiva lukea päivitystä pitkästä aikaa! Hienosti edistytte!

  VastaaPoista
 2. Kyllä vain teilläkin mennään huisia vauhtia eteenpäin! :)

  VastaaPoista
 3. Komea pytinki tuo teidän autotalli! Meillä tuo kompleksi odottaa perustukset valmiina sitä hetkeä, että saadaan talo valmiiksi ja sitten keskitytään autokatos/varastoon :)

  VastaaPoista
 4. Kiva taas päästä kirjoittelemaan! Ja käymään muiden blogeissa - nyt on ollut hiljaiseloa liian pitkään :) Kiitokset teille kommenteista - mukavasti täällä on päästy eteenpäin :)

  VastaaPoista
 5. Upeasti on edistynyt! Autotalli on teillä melkein samassa vaiheessa kun meilläkin:). Ulkoapäin talo on IHANA! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kirsikka :) Ulkoapäin talo kyllä näyttää muuttovalmiilta!

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla ja nähdä raksakuulumisia :)

  Lotta

  VastaaPoista
 8. hei, miten homma etenee??

  VastaaPoista
 9. Hei Jane!

  Luin ONNENHIPPUJA-blogia ja silmiini osui kommenttisi, jossa haikailet kulmaluukullista takkaa. Me halusimme myös takan kulmaluukulla ja Linnatulen lisäksi sellainen löytyi TakkaCenteriltä. Heillä on kaksi mallia, Alvari ja Elisa. Meille tulee Alvari.

  Pyysimme tarjoukset molemmista firmoista ja tarjouksissa ei ensin ollut suurta eroa, mutta kun teimme vastatarjouksen TakkaCenterille, niin ero kasvoi tuhanteen euroon. Lisää tietoa löytyy blogistamme tunnisteilla takka ja takkatarjoukset.

  t: Sanna

  VastaaPoista
 10. Hei Sanna, kiitos viestistä ja kiitos kun näit vaivaa, että tulit tänne takkaviestiä laittamaan! TakkaCenter onkin mulle ainakin ihan uusi tuttavuus :) Täytyypä ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous heiltäkin. Tuun pian vierailulle teidän blogiin!

  VastaaPoista
 11. Eipä tämä bloggaaminen ja surffaaminen vaivasta käy :D Ja vertaistuen vuoksihan tässä osittain bloggaillaan, jotta ei tarvitse olla yksin projektinsa kanssa ja vinkkien vaihtaminen on helpompaa. Unohdin aiemmin mainita Warma-Uunien Fionan. Sitä saa myös kulmaluukulla, mutta se on aikas massiivinen takka.

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)