keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Valituksesta on jotain hyötyäkin :)

Tänään saimme uutisia tehtaalta, että jo huomenna palaa työmiehet tontille ja talon kimppuun. Perusasennus tehdään loppuun nyt loppuviikon ja ens ma+ti aikana, jotta pääsemme tekemään lattiavaluja ja muita omia hommia eteenpäin. Tähänkin olemme tyytyväisiä - nyt ei ainakaan miehen lomat siirry pitkälle syksyyn! Kannatti pitää puoliansa eikä suostua kaikkeen, mitä tehtaalta ehdotettiin!

Pakettiimme kuuluvat muut jutut (ikkunoiden koristelaudat, nurkkalaudat sun muut) jäävät sitten myöhemmäksi. Tästä ei ole vielä sovittu tarkempaa. Katsotaan.

Jane

5 kommenttia:

 1. Oih, toivotaan että nyt olisi mutkattomampaa tuo yhteistyö sinne suuntaan!

  VastaaPoista
 2. Hei, kiva että teillä hommat jatkuu! Ilmeisesti asennusporukka komennettiin aiemmin tällä viikolla meidän työmaalle, koska meillä pystytys oli tiistaina. Kertoivat lähtevänsä teidän työmaalle, jonka siis blogia lukeneena tunnistin. Vähän vielä jää meillä työt kesken, mutta ikkunat ei ehdi tulla tämän viikon aikana, joten ei haittaa :)

  En olekaan kommentoinut aiemmin, mutta Kreivi-talo on siis meillekin rakenteilla samaan maakuntaan. Ja ilmeisesti meillä on yhteisiä tuttujakin ;)

  VastaaPoista
 3. Taija, toivotaan, että asiat toimis paremmin :)
  Anonyymi, kiitos kommentista! Nyt meille on luvattu miehiä kolmin kappalein, joten toivottavasti teillekin löytyy työmiehet! Kuulinkin tuolta meidän yhteiseltä tutulta, että meidän työmiehet taitaa olla siellä teillä :) Mun mielestä on kurjaa, että Kreivillä on niin vähän asentajia tällä hetkellä. Ei oo reilua teillekään, että teidän työmaa seisoo.

  VastaaPoista
 4. Viitaten Janen edelliseen kommenttiin: Eikä varsinkaan ole hyvää mainosta taloyhtiölle!!!!! Hyvä, että valitus tuotti tulosta...

  VastaaPoista
 5. Nyt menee ihan mukavasti :) Jopa yksi myyjistä on ollut kirvesmiehellä apuna, joten kyllä meidän asia on otettu vakavasti ja meidän talo halutaan pian valmiiksi :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)