sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Siistiä :D


... tai sitten ei :D Kaikenlaista nyssykkää ja pussukkaa on tontille ilmestynyt ja niistä yritetään päästä pian eroon. Ollaan lajiteltu muovit, pahvit ja metalli ja pitäis selvittää, mitä styroksille pitäisi tehdä. Joten siivousrumbaa on edessä, kunhan lattiavalut saadaan alta pois :)

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Jane

4 kommenttia:

 1. Hei,

  mun mielessä paikallisella hyötykäyttöasemalla, joka on auki torstaisin 14-18, on ihan oma paikkansa styroksille :)

  VastaaPoista
 2. Tuttu näky! Yritetään rakasalla aina siivota, jotta ei pääsisi aivan valtavia jätevuoria syntymään. Aina ei kuitenkaan muulta raksakiireeltä ole tähän aikaa :D.

  VastaaPoista
 3. Juu, tuttua huttua! Aina ois jotain siivoomista ja kynimistä... Mä oon ottanu hommakseni sisällä imuroinnin, jota teenkin ainakin pari kertaa viikossa. Mun mielestä on niin paljon mukavampi touhuta siellä, kun ei oo hiekkaa, pölyä, kipsitomua jne. joka paikka täynnä. Työmiehet ovatkin kilvan kehuneet siistiä työmaata ( ja sekös mua lämmittää :D).

  VastaaPoista
 4. Kiitti Tiinu, täytyy tutkia asia :)
  Anonyymi ja Oman kodin onni 2011, siivoaminen jää kyllä monesti vähemmälle, ainakin meidän raksalla. Varsinkin nyt kun yritetään saada kaikkea valmiiksi lattiavaluja varten. Onneksi sentään kaikki roskat on kasoissa eikä pitkin tonttia :D Varmaan kaikki helpottaa sitten, kun saadaan roskis tontille :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)