perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kuulumisia ilman kuvia

Hui millä kiireellä ja huiskeella tämä kuukausi on lähtenyt liikkeelle. Ollaan juhlittu kuopuksen 2vee-synttäreitä ja juhlittu serkun ihania häitä ja nähty sukulaisia pitkästäpitkästä aikaa. Aivan mahtavaa! Kesän huippuhetkiin kului myös siskon ja siskontyttöjen lomailu kotiseudulla - serkkutyttöjen riemulla ei ollut rajaa, kun taas pääsivät touhuamaan yhdessä <3 Nyt onkin tämä viikko podettu ikävää, esikoinen on vuodattanut norsun kokoisia kyyneliä ja mietitty, milloin taas nähdään. Onneksi esikoinen on sitä mieltä, että "ikävä on vaan hyvä juttu. Silloin tietää, kuinka kauheasti toisesta välittää". Näinhän se on :)

Kiirettä ja huisketta on ollut myös tontilla! Mies on tullut tontilta niin myöhään kotiin, että kuvat ovat edelleenkin hänen puhelimessa. Missään välissä ei ehdi tai ei jaksa jäädä koneelle niitä siirtämään. Toivottavasti huomenna saan kuvat tänne! Iskäkin on tehnyt hurjan urakan autotallin kanssa. Tallissa on siis jo aluskate päällä ja tuulensuojalevyt paikoillaan. Ja täytyy vielä hehkuttaa, että loman loputtua iskä on ollut töissä työpäivien jälkeen ja vapaapäivien puitteissa ja raksalle matkaa tulee kuutisenkymmentä kilometriä suuntaansa. Kuinkahan tästä kaikesta avusta osaa ikinä kyllin kiittää! Korvaamatonta ja niin tärkeää apua meille <3 Eikä ukin urakkaa helpota se, että joka kerta, kun tyttöjen kanssa menen raksalle, esikoinen pyytää ukkia tekemään hänelle sitä sun tätä. On puhuttu leikkimökistä, jossa on torni ja sängystä, jossa on tikapuut :D No, onneksi mieskin osaa tuollaisia tehdä niin ei jää kaikki ukin harteille :)

Talo on myös saanut väriä ylleen. Mies ja appivanhemmat sutivat etu- ja takaseinät punaisiksi ja muualtakin ikkunanpielet niin saa timpurit laittaa koristelautoja paikalleen. Hyvältä punainen talo näyttää tuolla kuusikossa, vaikka vähän siihen pitää vielä totutella :) Ollaan yllätytty siitä, ettei talo näy "isolle tielle" juuri ollenkaan. Ehkä sitten, kun raivaamme rinnettä ja saamme peltomaisemaa paremmin näkyviin, alkaa talokin vähän pilkistää puiden keskeltä :)

Ystävämme saivat oman talopakettinsa tontilleen tällä viikolla - hauskaa rakentaa näin yhtä aikaa! Voi jakaa niin niitä huolia ja yllätyksiä kuin myös iloja ja ihastuksia!

Nyt unille! Ihanaa viikonloppua kaikille! Mä lupaan laittaa viikonlopun aikana sitten niitä kuvia :)

Jane

p.s. Asuntomessut avattiin suurelle yleisölle tänään - ootteko tulossa Kokkolaan? Me menemme pyörähtämään messuilla ilmeisesti ensi torstaina. Jospa saisin sitten jotain kuvia sieltä tännekin :) Onko toiveita?
p.p.s. Oon mielessäni suunnitellut miehille postausta naisen huomioimisesta raksavuoden aikana :D Meillä ei oo raksa-aikaa vielä pitkästi takana mutta jotain vinkkejä (omakohtaisia tai muilta kuultuja) voisin ehkä antaa :D Jospa joku mies kirjoittaisi samanlaisen postauksen meille naisille? Suostuisikohan tuo oma :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)