tiistai 19. heinäkuuta 2011

Talopaketin asennus tökkii edelleen..

Tällä viikollakin asennus jätettiin kesken!! Työmiehemme komennettiin jonnekin muualle ja paluusta ei ole tietoa. Ei tällä viikolla eikä ehkä seuraavallakaan. Palvelu talopaketin saavuttua on ollut ihan surkeaa. Pahoitteluja kuuluu mutta nehän ei vie asioita eteenpäin. Enkä ollenkaan usko, että he eivät olisi tienneet tätä tilannetta etukäteen (siis että kesällä tulee asentajista pulaa) - huonoa suunnittelua Kreivi-talon taholta.

Ja kaikista suurin harmi on se, että vaikka talossa itsessään ei ole vikaa, alkaa sekin tuntua ihan surkealta paketilta. Voiko työnlaatu tehtaalla olla korkealaatuista, mikäli jälkityö asiakkaan kanssa on näin huonoa! Ja tästä vaiheestahan asiakkaalle jää käsitys koko talopaketista, tehtaan toiminnasta ja saamastaan palvelusta ylipäätään!

Talopaketti tuli tontille tiistaina 21.6. ja nyt melkein kuukausi paketin saapumisen jälkeen edes perusasennus ei ole valmis. Seiniä ei ole kiinnitetty lopullisesti, välipohjapalkkeja puuttuu, kuistin ja saunan katon ruoteet puuttuu ja paljon muuta. IHAN JÄRJETTÖMÄN HIDASTA TOIMINTAA!!

Jotta tämä ei menis ihan valittamiseksi niin kerrotaan, että talo on saanut vieläkin lisää väriä! Appivanhemmat olivat eilen maalaamassa miehen kanssa ja nopeasti oli maalisuti heilunut :) Tänään iskä on ollut tontilla autotallin kimpussa ja taitaa olla, että me muutetaan ens syksynä sinne asumaan ja lähetetään talopaketti takaisin tehtaalle ;D Kiitos ja kumarrus heille kaikille!

Jane

EDIT: Täytyy vielä lisätä, että kaikki Kreivi-Talon työmiehet, joita talollamme ovat olleet töissä, ovat olleet ahkeria ja ammattitaitoisia. Heihin ollaan tyytyväisiä, mutta tehtaan päähän ei. Talollamme on ollut nyt pitemmän aikaa vain yksi kirvesmies ja jokainen osaa arvata, ettei talon rakentaminen onnistu vauhdilla itsekseen. Haet yhden laudan maasta ja viet sen tikkaita ylös ja palaat hakemaan seuraavaa. Puhumattakaan ikkunoiden asentamisesta yläkertaan! Moitin siis vain ja ainoastaan tehtaan päätä. Mielestäni kirvesmiesten ja asentajien töiden järjestämisessä on kovasti parantamisen varaa! Tästähän meidänkin tyytymättömyys johtuu. Ei ne työmiehet päätä, mille työmaalle menevät töihin ja milloin. Kyllä ne asiat järjestetään tehtaalla toimistopuolella.

10 kommenttia:

 1. Mikään ei ole ikävämpää kuin se, että kokee tulleensa huijatuksi! Raha kelpaa kyllä, mutta jos sillä ei saa kuin kasan klapeja, mitä sitten? Eikä varmaan ole ainut talotoimittaja, joka toimii tuolla mentaliteetilla...Toivottavasti saatte asiat rullaamaan!!!

  VastaaPoista
 2. On kyllä ikävää toimintaa ja erittäin huonoa mainosta talotehtaalle! Murr!! Meillä jäi jo pa*ka maku suuhun, kun tarjousta yritettiin saada sieltä.

  Toivottavasti saatte asiat kääntymään vielä parhainpäin! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. :( Onpa persiistä! >:/ ja väärin.
  Tiukkaa palautetta Kreivi-taloille ja linkkiä sun blogiin... Tietävät, että sana liikkuu, jos heillä ei työmiehet liiku.

  Lotta

  VastaaPoista
 4. Tosi kurjaa, toivottavasti työmiehet palailevat pian. Onneksi sentään maalaus sujuu, meillä on ollut hidasta sen suhteen, mutta siitä voi syyttää vaan itseään :-D

  VastaaPoista
 5. Voi ei, ompa harmi, ettei mene putkeen noiden kanssa. Toivottavasti joku yllättävä käänne tapahtuu ja saatte talon pystyyn mahdollisimman hyvin ja pian!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kanssaelämisestä! Raha ei oo alkumaksuja enempää liikkunut kun aluksi jo nähtiin, että homma alkaa olla ihan mitä sattuu. Se sopi myös Kreivi-talolle. Mies on ollut yhteydessä kovasanaisesti tehtaan suuntaan ja sieltä oli tänään käytykin tontilla. Iskä oli meinannut sanoa, että kyllä te vävyn kanssa vielä pärjäätte, mutta jahka tyttö oikein suuttuu niin sitten ette voi enää mitään :D Mä olen purrut täällä hammasta ja antanut miehen hoitaa asian. Hän on tällaisten asioiden parissa työnkin puolesta niin hoitaa niitä varmasti varmemmin ja ei niin tunteella kuin minä :)

  VastaaPoista
 7. On varmaan kyllä todella raivostuttavaa ja ärsyttävää kaikin puolin!!!! Ei mikään niin ketuta kuin tuollainen, että siihen asti palvelu pelaa kunhan on nimet paperissa- sitten ei millään ole enää väliä! :( Toivottavasti ottavat nyt tilanteen haltuun VIHDOINKIN ja asiat etenee ripeämmin täst´eteenpäin! tsemppiä ja halauksia toiselta tunteella eläjältä! ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Leena :) Tsempit tulee tarpeeseen. Tänään illalla pyörähdettiin tontilla, kun iskä ja mies oli siellä töissä ja oli ihanaa, oikeastaan eka kerran kunnolla ihanaa. Syötiin jätskit, juteltiin niitä näitä ja kun näki, miten hyvässä vauhdissa miehet siellä oli ja kuinka paljon iskä oli saanut taas tallia eteenpäin niin eipä siinä voinut kuin nauttia :)

  VastaaPoista
 9. Voi hyvää päivää ja haloo, ei voi muuta sanoa!
  Me tehtiin pakettia valitessa päätös, että otetaan MEIDÄN MIELESTÄ varma talotoimittaja. Tulevaisuus sen nyt sitten näyttää osuiko valinta oikeaan...vaan kai näihin(kin) liittyy niin monta liikkuvaa osaa, että eipä 100% varmaa toimittajaa ole, huoh. Tsemppi- ja voimahalit!

  VastaaPoista
 10. Mia, eiköhän sitä jokaisella talotoimittajalla ole omat ongelmansa. Onneksi nämä meidän ongelmat ei liity rakenteeseen, ikkunoihin, oviin eikä sen sellaiseen (siis asioihin joiden hoitaminen kestää kauan ja ovat reklamoitavia). Näitä ongelmia on monella muulla talotoimittajalla. Nyt on miehiä tontilla oikein kunnolla ja asiat menee eteenpäin, joten meidän ongelmat on tällä selvät. Hyvä niin :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)