lauantai 16. heinäkuuta 2011

Ja nyt kuvia!

 Aloitetaan autotallista :) Tämän kuvan oton jälkeen etuseinä on piirutettu eli ovien paikat on valmiina. Tähän tulee kaksi nosto-ovea ja sitten ihan tavallinen ovi autotalliin kulkemista varten.


Ja sitten kuvia talosta vähän joka nurkalta. Tämä reuna talosta on mehtään päin ja mehtää aiommekin karsia kunnolla sitten kun ehditään. Ei oo niin synkkää ja kesällä vähemmän hyttysiä, kun pääsee tuuli puhaltamaan paremmin :)Talo on alhaalta etupuolelta ja yläkerran ikkunoiden ympäriltä maalattu kertaalleen.

Toinen pääty eli keittiön ja ruokailutilan ikkunat alhaalla. Tässä näkee hyvin eron valitsemamme maalin ja pohjamaalin välillä.

Takaterassi täynnä kaikkea sotkua, jotka tänään kerättiin pois :) Tänään olis siis saanut "stailattuja" kuvia :D

Kantavat väliseinät ja täälläkin vielä roskat, jotka tänään keräsin pois :D

Porrasaukko ja välipohjapalkkeja

Kattotuolien tuulituennat. Aikamoista siksakkia :)
Maaliksi valitsimme Teknoksen Nordica Econ. Valkoisiin osiin Maalarinvalkoista ja taloon muuten Peruspunaista. Tuo punainen me bongattiin putkimiehemme talosta ja ollaan kyllä vieläkin tykätty siitä.

Nyt on taas unien aika. Kauniita unia, oman raksan kuvia ;)

Jane

12 kommenttia:

 1. vautsi vau!! kiva nähdä uusia kuvia! niin paljon taas muuttunut! Ihanat nuo ikkunat teidän talossa. Jokos asuntomessuille mieli halajaa? Vai oletko ihan "täynnä" rakentamista? :D

  VastaaPoista
 2. Teidän talo näyttää kertakaikkiaan hyvältä! (heh, stailattuja kuvia!! : )

  Huomaan muuten noista teidän takakuistin puoleisista ikkunoista, että nuo sopivat hyvin tyyliltään erilaisiin taloihin. Pikkasen olen miettinyt oman taloni kohdalla, että miten nuo alas asti viedyt ikkunat toimivat käytännössä, mutta toistaiseksi olen noista tykännyt ihan hirveesti.

  Oman raksan kuvia... ; )

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, ootte kyllä menny joka saralla eteenpäin, hieno juttu! Sulla on kyllä ollu ahkerat miehet töissä =) Ja tuo teidän talon väri on ihan mielettömän hieno, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 4. Ounou, etkai sä vaan oo menny julkasemaan "stailattuja" kuvia täällä blogissa ;). Hyvälle näyttää aikuisten oikeesti ja kyllä on punainen talo! Onnea uudelle kodille ja autotallillekin myös. Jäädään kuulolle.. =)

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihanasti asiat mennyt eteenpäin. Elisa, mä en oo oikein koskaan innostunut messuista (tykästyn aina niihin liian kalliisiin juttuihin) mutta nyt torstaina mennään pyörähtämään.

  Anne, kiitti! Mä oon kans miettinyt, miten olohuoneen saa kalustettua järkevästi, kun on noin matalat ikkunat mutta eiköhän se siitä. Tehtaalta kyllä ehdotettiin meille sellaisia "vähemmän matalia". Mä kans tykkään niistä kovasti!!

  Onnenhippuja, kiitos :) Miehet on kyllä olleet yliahkeria!

  Taija, ;D. Kiitos sullekin - punaisuus onneksi vähän muuttuu sitten kun laitetaan valkoiset nurkkalaudat yms paikalleen. Sitä vaihetta mä odotan jo kovasti :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä punainen. Näyttää hyvälle! Olen kuullut kehuja tuosta Nordica Ekosta yhdeltä pitkän linjan maalarilta, lienee hyvä valinta.

  VastaaPoista
 7. Oi kun teillä on siellä jo paljon konkreettista tapahtunut :)

  VastaaPoista
 8. hienosti etenee, sitä vaan mietin, että koska teillä valetaan latia? valatteko itse vai tuleeko joku tekemään? t.toinen samassa veneessä

  VastaaPoista
 9. Vasara ja nauloja, kiitos :) Toivotaan, että tuo maali on hyvä!
  Johanna, nyt kun ikkunat on paikallaan niin tuntuu paremmalta ja valmiimmalta (siis talopaketin osalta) :)
  Anonyymi, lattiavalu on edessä heti kun talopaketin asennus on valmiina ja tarkistettu vastaavan mestarin kanssa. Mahdollisimman pian, joten varmaan ens viikolla tai seuraavan viikon alussa. Timpuri valaa ja ihte ollaan apuna :)

  VastaaPoista
 10. wau! Mahtava nähdä tällaisia kuvia! Tulee niin konkreettiseksi heti kaikki kun elementit saapuu tontille ja saa talon oman väriseksi! Sopii tosi ihanasti tuo punainen tuohon teidän talomalliin ja osaan kuvitella sen sinne metsänsiimekseen.. kuin metsämansikka. Olette kyllä olleet siellä ahkeria, kun juhannushan oli ihan just ja talo tuossa mallissa! Hienoa! :) Meillä vielä (tai enää) pari viikkoa elementtien tuloon... :D

  VastaaPoista
 11. Leena, kiitos :) Kyllä se talo sai ihmeesti uutta lookkia, kun saatiin ikkunat paikalleen ja maalia pintaan :) Elementtien odottelu on kyllä niiin ihanaa ja piinallista. Ei millään malttais odottaa, että ne tulee. Ei oo enää kauan :)

  VastaaPoista
 12. Ihana talo!
  Mehän oltais myös haluttu mansardikattoinen Koti, mutta kiitos kaupungin, ei saatu laittaa. Joten kateellisena täällä ;) :D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)