perjantai 17. kesäkuuta 2011

Talopakettia odotellaan

Nyt on talolla kaikki valmista talopakettia varten. Viikonloppuna vielä rapataan sokkeli :) Putkimies toi tavaraa tontille eilen aamulla ja mies piti lomapäivän ja teki kaikkea "viimesilaukseen" kuuluvaa :) Mekin tyttöjen kanssa päästiin hommiin ja laitettiin styroksit talon ympärille. Eilen hiekka loppui kesken, joten tänä aamuna kaivurimies on laittanut sitten styroksien päälle hiekat ja muutenkin tasoitellut pihan loppuun. Täytyy tänään käydä kuvaamassa niin saan tehdä sitten monta kuvapostausta, kun en oo saanut edellisiäkään vielä koneelle miehen puhelimesta.

Aargh ykkösen ja kakkosen tunnelmat ovat jo menneen talven lumia. Enää ei ärsytä eikä harmita, kun kuitenkin ehdittiin kaikki hyvissä ajoin tehdä. Miehen mieli oli jo parempi heti illalla - mua ärsytti kyllä vielä yön yli :D

Eilen varmistui myös talopaketin tulo - ens viikon tiistai on nyt se suuri päivä :) Asentaja kävi tontilla kahtomassa, että siellä on tarpeeksi tilaa ja muutenkin valmista pakettia varten. Saimme myös Kreiviltä kirjeen, jossa kerrottiin, miten tavaraa alkaa tontille sitten tulla. Hassua, että päivä, jota on odotettu tosi kauan onkin nyt näin lähellä :)

Tämä aamu aloitettiin tyttöjen kans nukkumalla meidän mittapuulla pitkään ja paistamalla lättyjä aamupalaksi - tästä päivästä tulee siis HYVÄ päivä :D

Jane

8 kommenttia:

 1. Hyvä, että nyt on jo parempi mieli! Kyllä ne harmistukset aina unohtuu, kunhan edistystä tapahtuu ja homma etenee! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Perustusten valmistuminen on aina pienen juhlan paikka, ja omalla tavallaan helpotus ja huokaus. Hyvää pystytyspäivää ensi viikolle! Mahtaako olla jo harjakaisetkin ennen jussia?

  VastaaPoista
 3. Kiitokset tsempistä ja harmitukset on tosiaan jo unohtunut - tontilla oli tänään niin siistiä, kun kaikki hiekat sun muut oli tasoiteltu :)
  Anne, kiitos! Me ainakin huokaistiin ja syvään, kun saatiin perustukset valmiiksi ennen talopaketin tuloa :D Meinas mennä liian jännäksi :D Harjakaisista en tiiä, katsotaan, kuinka nopeasti työmiehet saa talon pystyyn ja vesikaton päälle - toivotaan, että nopeasti!!

  VastaaPoista
 4. Kohta se tulee, kohta se tulee!

  VastaaPoista
 5. JES !! MAHTAVAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Wow, se on sitten juhlapäivä teillä en tiistaina! Oohan sitten kärppänä kameran kanssa siellä, me halutaan nähdä kans:D.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Tulipas säädettyä tuossa :D mutta siis kiitos kanssaelämisestä, Taija, Mia ja Kirsikka. Mukava, kun muutkin odottaa meidän kotia :) Yritän pitää kameran omassa tai miehen kädessä ja muistaa käyttääkin sitä samalla :D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)