torstai 23. kesäkuuta 2011

Talopaketti Day Two

 Eilisen kuvat tulee tässä. Talo alkaa hahmottua ja täytyy sanoa, että paremmalta näyttää koko ajan. Tänään toivottavasti ruoteet ja aluskatteet on asennettu loppuun ja talo on sateelta suojassa. Siltikään en kyllä toivo sitä hirmuista myrskyä tänne suunnalle. Sovitaanko, että te siellä etelässä pidätte sen siellä tai puhkutte sen takaisin Ruotsiin?Saunapääty eli tuo ovi vie kodinhoitohuoneeseen. Yläkerrassa tyttöjen makkareiden ikkunat.


Takaterassi. Keskellä olkkarin ikkunat, vasemmalla alakerran makkari, oikealla ruokailutila ja yläkerran ikkunat on sitten aulaan.


Etupihalta. Keittiön ikkunat tuossa kulmassa, yläpäädyssä ison makkarin ikkuna.

Tässä näkymä ruokailuhuoneen ikkunasta.

Ja tässä keittiön ikkunasta. Tuota vasemman reunan pusikkoa harvennetaan, kun ehditään :) Kiviaita näkyy sitten tästäkin paremmin.

Talo pihaan tultaessa.
Ensimmäisen päivän asennusilmat oli aika täydelliset. Pilvistä, vähän tuulista ja lämmintä. Toisen päivän aamuna satoi sitten oikein kunnolla mutta puolenpäivän jälkeen oli jo oikein hyvä keli. Tänään on kans ollut aurinkoinen ja suht lämmin päivä, joten eiköhän tontillakin ole asiat mennyt eteenpäin :)

Laitan tänne illalla tai viimeistään huomenna yhden juhannuskakkuvinkin! Sydänsurujen kakku nimeltään :) Voit varata jo tänään kaupasta vispikermaa, valkoista ja tummaa suklaata, suklaakeksejä ja  vaniljatuorejuustoa - kuulostaa kalorittomalta, vai mitä :D

Jane

9 kommenttia:

 1. No onhan tuo jo komian näköinen tässä vaiheessa! Jotenkin sykähdyttävää aina tämä pakettien pystytys. Tulee niin nopeaan uutta ihmeteltävää. Kun jaksaisi sitten vielä nyhrätä niiden pienten yksityiskohtien kanssa rojektin loppupuolella (ne listat, ne listat...)

  Mukavaa jussia!

  VastaaPoista
 2. Kiitti Anne! Kyllä se uskomattoman nopeasti siihen nousi. Tänään tosin tuntui, ettei mikään oo mennyt eteenpäin mutta niin sinne oli aluskatetta ja ruoteita laitettu :) Meille on moni sanonut, että ennen muuttoa on oltava jokainen lista paikallaan muuten ne jää - katsotaan miten meille käy :D
  Hyvää juhannusta myös sulle ja perheelle!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, nyt se vihdoinkin koitti! On tuo teidän talo vain komian näköinen :) Ja talosta tulee aivan varmasti ihanan värinen, näyttää jo nyt niin hyvin istuvan "maalaismaisemaan".

  Mukavaa Juhannusta! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Onnenhippuja, ajelkaahan joskus kahtomaan oikein paikan päälle :) Hyvää juhannusta teillekin!

  VastaaPoista
 5. Wau! Teillähän on siellä talo! Hienoa :)

  VastaaPoista
 6. Eeva, nyt ollaan sitten talollisia! Kumpikaan meistä ei oo tähän mennessä omistanut minkäänlaista asuntoa, joten eka kertaa ollaan myös kunnolla velallisia :D

  VastaaPoista
 7. Älä välitä, mepä ollaan velallisia oikein sanan varsinaisessa merkityksessä. Talollisia ollaan oikein kaksin kappalein...vielä vähän aikaa, kun on "vanha" talo ja tuleva päällekkäin. Syyskuun alussa ollaan vaan talollisia ja velallisia....ja asutaan toisten nurkissa, vuokralla ;)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)