keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Talopaketti Day One

Paketti tuli tontille siis tiistaina. On ollut niin kiirus kaikkien muiden juttujen kuin rakentamisjuttujen takia, etten ehtinyt näitä kuvia tänne samantien laittamaan. Mies pääsi tontille heti aamusta katsomaan talopaketin pystytyksen aloittamista. Tässä kuvia heti aamulta:

Eka seinä lennossa :)

Tässä laitetaan kuistia.

Talon sisälle nostettiin pari lavallista ikkunoita :)


Saunanurkkaus hohtaa hopeaisena :)
Miehen ruokatunnilla me tytötkin päästiin tontille taloa katsomaan. Kyllä oli pikkuneidit ihmeissään ja isompikin ehkä vähän :D Kyyneliä ei kyllä vuodatettu, vaikka onnellinen olo olikin :)

Puolenpäivän aikaan alakerta oli aika lailla valmiina ja yläkerran seinät ja muut puutavarat odottivat purkua.

Puolenpäivän aikaan talo näytti tältä :)Täytyy ihailla asentajien tasapainoa ja kanttia. Itse en uskaltais tuolla noin vain köpötellä :D

Mies meni isänsä kanssa tontille vielä töiden jälkeen tekemään tellinkejä tätä päivää varten (joita tehtaalta toivottiin mutta kirvesmiesten mielestä niitä ei sitten tarvittukaan) ja tähän asti ensimmäisenä asennuspäivänä päästiin. Ei ollenkaan huonosti, vai mitä :)


 Tämän päivän kuvia tulee myöhemmin :) Nyt siivoamaan, kun talo hiljenee!

Jane

8 kommenttia:

 1. Kävin tirkistelemässä tänään ku tulin lääkäristä kaupungista. Oisin vieny miehelles karkkia mutta ei se siellä ollutkaan. Vaan joku mukavan näkönen pystyttäjä jolle en karkkia tarjonnut;) ihana oli paikka ja hienolta näytti! Happy for you:)

  Iso hali! Nähdään pian!

  Saara

  VastaaPoista
 2. Olisit Saara tullut pyörähtämään täälläkin! Täällä olis ollut kulahtaneen näköinen kotiäiti, jolle karkki olis kelvannut :D Mies on ollut töissä koko ajan, joten päivisin sieltä ei meitä löydä. Kiva, kun löysit tontille :) Nähdään pian!

  VastaaPoista
 3. Seiniä seiniä! :O :D

  Kohta te syötte aamupalaa omalla terassilla. :D

  Lotta

  VastaaPoista
 4. Iik apua, nytkö se jo tuli! Vautsi. Onnea!

  VastaaPoista
 5. On se kyllä käsittämätöntä miten nopsaan nuo uudet kodit nousee pystyyn.... Ihanaa ! *iloinen teidän puolesta* :)

  VastaaPoista
 6. Lotta, huomenna aateltiin muuttaa :D Seinät on jees :D
  Taija, kiitos. Nythän se tuli ja elämä on sekaisin - tontille pitäis päästä useamman kerran päivässä eikä kotihommat kauheasti nappaa :)
  Mia, on se kieltämättä ihmeellistä! Tänään taloon oli alettu laittaa aluskatetta ja ruoteita ja heti tuntui taas valmiimmalta. Kuvia siitä huomenna, nyt nukkumaan :)

  VastaaPoista
 7. Runkokatselmus tehty! ;)
  T. Jorma Peltokangas

  VastaaPoista
 8. Jorma, se on hyvä, että meillä on ammattilainen matkassa ;)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)