tiistai 14. kesäkuuta 2011

Paremmat raksakelit :)

Helteet hellitti vähän liikaakin minun mielestä mutta miehet tuolla raksalla ovat kyllä olleet tyytyväisiä. Viileällä kelillä on hyvä tehdä hommia ja kun vielä tuuleekin niin hyttyset ei häiritse :) Talon sokkeli on valmis ja koska alimmat kierrokset on valettu jo useampi päivä sitten voi täytötkin alkaa. Täry palaa tontille tänään ja samoin kaivuri, koska valtavat hiekkakasat valtaavat pihan ja täyttömaatakin tulee pihaan ja autotallin taakse useampi kuorma.

Ensi viikolla talopaketti sitten tulee tontille :) Perjantaina saimmekin jo tiedon Kreiviltä, että seinät on jo valmiina lavetilla odottamassa tontille tuloa. Meidän piti mennä katsomaan elementtien tekoa mutta oman kotimme tekoa emme ehtineet nyt nähdä. Myyjä ei tiennyt, että tehtaan puolella oltiin viikon edellä ja meidän elementtiemme valmistus meni sitten ohi. Vähän harmitti mutta onpa meillä ollut niin kiirettä, että en tiedä, missä välissä olisimme tehtaalle yhdessä ehtineet. Miehen ja iskän työtahti on hieman hirvittänyt mutta vielä ne vaan jaksaa. Mies tosin meni tänään töihin kolmen tunnin yöunilla ja jatkaa tontille töiden jälkeen, joten uskon, että tänään voi vähän hyydyttää..

Tänään tontilla on töissä myös timpuri apulaisineen - toivotaan, että heillä on hyvä vauhti ja asiat menee eteenpäin :) Heillä on työsarkana ainakin styroksien laittoa, sokkelin rappausta ymsyms. En edes muista kaikkea, mitä vielä on listalla. Mutta työmäärästä riippumatta mies on ollut hyvällä mielellä ja se tietysti tarttuu :) Uupumista eikä stressiä ole havaittavissa :)

Jane

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä viimeisiin rutistuksiin ennen paketin tuloa! :)

  VastaaPoista
 2. kovia duunareita nuo miehet! eivät pienistä valita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Onnenhippuja, tsempit tulee tarpeeseen!
  Elisa, ei sieltä kyllä valitusta kuulu. Ihte meinaan olla väsynyt, vaikka saan olla kaiket päivät kotosalla :D

  VastaaPoista
 4. Heikompaa kyllä hirvittää tuommonen työtahti! :O Mutta niin kauan ku raksalta tullaan hyvällä mielellä kotiin niin tuskin tarttee antaa pakkolomaa :D

  Lotta

  VastaaPoista
 5. Lotta, tänään sain miehen kotiin jo puoli kymmenen jälkeen. Kantoi mulle matot sisälle, söi ja meni saunaan :) Ollaan nähty tänään enemmän kuin koko viikolla :D Iskän jaksaminen on hirvittänyt vielä tuon pitkän ajomatkankin takia. Aamuyöllä väsyksissä ajelee hirvien seassa kotiin - ei hyvä yhdistelmä. Mutta nyt on hommat sillä mallilla, että iskäkin saa jäädä rauhassa lomailemaan :) Kaivurimies tekee talon täyttöjä, mies täryttelee hiekkaa ja muuraa pari harkkoa autotallin sokkeliin ja lvi-mies käy tekemässä omat hommansa niin sittenpä mun mielestä olis kaikki valmista talopakettia varten :) Kuulostaa vähältä mutta vielä tässä tämä viikko ja ehkä viikonloppukin menee.

  VastaaPoista
 6. Kylläpä teillä on vauhti päällä! Mutta sitä se vähän vaatii, muistan kyllä viime kesältä ja syksyltä... Huh. Ei muutankin hyvät voimaeväät mukaan miehelle raksalle:D.

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)