lauantai 11. kesäkuuta 2011

Lauantain kuulumiset

Mies kömpi tontilta kotiin aamukolmelta ja saikin hyvällä omallatunnolla nukkua pitkään. Meillä tytöillä oli sitten aikaa tehdä herkkuaamupala valmiiksi :) Aamupäivällä käytiin merenrannalla uimassa - ihanaa vaihtelua tähän raksapuurtamiseen. Siitä on kauan, kun ollaan perheenä ehditty jonnekin hurvittelemaan. Tekee hyvää jokaisen jaksamiselle :) Rannalta Terran kautta kotiin syömään ja kolmen aikaan mies jatkoi matkaa tontille. Iskä ajeli hänelle taas kaveriksi ja vieläkin siellä touhutaan. Paljon olivat saaneet aikaan ja tosi siistiä jälkeä tehneet :) On mun elämäni miehet aikamoisia!

Kai teillä on muuten heilat valmiina huomista varten :D

Nauttikaa helteisestä helluntaista - sittenpä kelit ainakin täällä Pohjanmaalla alkaa viiletä :)

Jane

8 kommenttia:

 1. kääk mun heila on aika kaukana :) kiva juttu että ootta uimasakin yhessä ehtinyt käymään. oih, kiva fiilis jäi postauksestasi! ja kuvista päätellen tontilla on tapahtunut hurjasti niin lyhyessä ajassa.

  VastaaPoista
 2. No ainakin Elisa sun heila on tallessa ja pian taas täällä! :) On ollut kyllä kiva päivä. Saatiin eilen tietää, että meidän seinät on nyt tehtaalla valmiina odottamassa - paljon on jo tapahtunut ja pian tapahtuu vielä enemmän :D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä, että huolehditte siitä että rakentamisen rinnalla tehdään jotain muitakin asioita yhdessä. Meillä tuo veneily tulee olemaan "se juttu". Täksi kesäksi ja syksyksi ollaan asennoiduttu sillain, että tehdään vain pikapiipahduksia merelle vetämään henkeä...

  ...ja siitä heilasta; se mokoma on työreissulla.... ;)

  VastaaPoista
 4. Mites tytöt suhtautuu raksaelämään? Ikävöivätkö kovasti isäänsä vai onko touhussa vielä uutuuden viehätystä, etteivät vielä ole reagoinneet poissaoloihin?

  Lotta

  VastaaPoista
 5. Miia, toivottavasti et menetä sitä heilaa kesäksi raksalle ;) Pidä nyt tiukasti kiinni, että saat seuraa veneilyreissulle :D No, enpä mäkään omaani nähnyt kuin pari tuntia aamulla :D
  Lotta, tytöt ei oo kyllä vielä kauheasti ikävöineet. Tietysti aamuisin, kun saavat mennä herättämään isäänsä, he juoksevat innoissaan ja kädet ojossa hyppäävät sänkyyn ja kainaloon :) Tätä ikävää on helpottanut tietysti serkkutyttöset, jotka ovat nyt lomalla täälläpäin. Mies on ollut tosi harmissaan, kun on nähnyt tyttöjä nyt parin viikon aikana tosi vähän. Me toivotaan, että kun talopaketti tulee saadaan porukalla hengähtää hetki ennen kuin työt taas jatkuu. Ihtekin oon selvinnyt lastenhoitoyksinoikeudesta hyvin, kun jotenkin paremmin hyväksyy sen, että mies on tontilla töissä kuin sen, jos se olis vaikka ylitöissä tai työreissulla :D Äiti on tietysti auttanut esikoisen kanssa, kun hän on ollut pari yötä serkkutyttöjen luona mummolassa yökylässä.

  VastaaPoista
 6. Noi pienet irtiotot onkin tosi tärkeitä! Hyvä, kun pidätte niitä. Aina ei jotenkin sitten muka kerkeä, nimim. "harvoin tehtiin mitään yhdessä". Tsemppiä taas puurtamiseen!

  VastaaPoista
 7. Kiitos tsempeistä! Nyt meinaa jo olla hoppu - ens viikolla olis h-hetki ja sokkelit on vielä vaiheessa. Onneksi loppuvaiheessa kuitenkin :) Mies ja iskä ovat tehneet kyllä pitkänpitkän työpäivää :)

  VastaaPoista
 8. Hienosti ootte kyllä jaksaneet koko porukka! :) Muistakaa tosiaan malttaa pitää välillä lomaa rakentamisesta. (kirjotinpas kummallisesti tuon... :D)

  Lotta

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)