sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Haban kasvatusviikonloppu

Tänä viikonloppuna on tullut kuskattua useampi kottikärryllinen harkkoja. Ja nyt se alkaa jo tuntua :D Eilen mies oli veljensä kanssa raudoittamassa anturoita ymsyms - kiitokset vaan avusta! On niin ihanaa, kun meitä jaksetaan auttaa! Ja tänään sitten jatkettiin autotallin osalta hommia ja nyt sekin alkaa olla raudoitustarkastusta vailla. Mies on painanut hommia siellä aamusta asti. Välillä tosin pyörähdettiin Terrassa harjaterästen ja naulojen hakureissulla ja syömässä. Kuopuksen päikkäreiden jälkeen me tytötkin ajeltiin tontille takaisin muutamaksi tunniksi ennen kun saatiin sisko tyttöineen <3 meille kylään. Esikoisen mielestä kummin ja serkkutyttöjen takia tää oli paras päivä!

Mä onneton hukkasin äitini antaman ja mulle todella rakkaan ranneketjun tontin hiekkaan ja harmitti ihan hirveästi. Yllätyin tosi paljon, kun mies laittoi tekstarin, että oli löytänyt sen! Ehdin jo kotona itkeä tihrustaa korun perään ja sättiä ihteäni, kun unohdin sen käteeni. Sormukset kyllä muistin jättää autoon mutta en tuota ketjua. Jotain siunausta pyhäpäivän työlläkin täytyy olla :)

Tänään on ollut upea aurinkoinen päivä ja teki niin hyvää olla tontilla itsekin kunnolla töissä! Mukava, kun saa jotain näkyvää aikaiseksi - tuntee ihtensä hyödylliseksi. Ja pystyy vähän helpottaa miehen työtaakkaa :)

Kaikenkaikkiaan ihan kymppipäivä :)

Jane

p.s. Seuraavaan postaukseen lupaan kuvia. Kamera vaan meinaa unohtua kotiin ja mun kännykän kuvat on mitä on :/ Ihanaa alkavaa viikkoa!!

6 kommenttia:

 1. Onneksi koru löytyi :) Ihanaa kun miehes on päässy turvallisesti kotiin! Sait sitten kunnon käsitreenin ja varmaan vähän muunkin niiden harkkojen siirtelyssä.

  VastaaPoista
 2. Mies on kotona ja koru tallessa - ihanaa! Muistelisin, että mummu on antanut sen korun äitille, joten sydän oli tosi syrjällään, kun huomasin sen tippuneen :/ Tiukka käsitreeni on kompensoitu syömällä hurja määrä tuliaistobleroneja :D

  VastaaPoista
 3. Hih, noihin harkkoihin liittyy hauska (?!) tarina. Katteltiin viime talvena telkusta dokkaria "Suomea rakentamassa", jossa mies seisoi antamassa vaimolle ohjeita harkkorivin suoristamiseen. Ja rouva se siirteli niitä harkkoja ukon seistessä... Mun siippa erehtyi heittämään tsoukkina, että tollaihan se sitten meilläkin menee niin mulla alkoi kaulan ympärillä kuristamaan. Kyllä me ollaan sitä naurettu muutama kerta :D:D:D

  Hyötyliikuntana (ja mies laihdutuskuurina) mekin otetaan tuo projekti ;)

  Voimia teille sinne punnertamiseen !

  VastaaPoista
 4. Aika hyvä :D Kokeilkaa toisin päin - jos sä jakaisit ohjeita ja mies suoristelis sitä harkkoriviä :D Kiitokset voimista! Kaikki tulee tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 5. Onneks koru löyty! :)

  Voih, tuliaistobleroneja...

  Lotta

  VastaaPoista
 6. Onneksi! Tuliaistobleronet on vähän liian hyviä. Keskivartalonkasvatus taitaa olla seuraavan postauksen aihe :D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)