keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Anturoiden aloittelua

 Nyt alkaa talon pohjakin hahmottua :) Maanantaina kaupungin miehet kävivät gps:n kanssa tarkistamassa talon paikan ja tiistaina timpurit aloittivat työnsä. Mies sanoi, että muutaman sanan ehti miesten kanssa vaihtaa ja sitten alkoi tohina! Ja paljonhan he olivatkin päivässä saaneet aikaiseksi :)

Tässä pari kuvaa tämänhetkisestä tilanteesta:

Tämä on pesutilojen puoleisesta päädystä.

Ja tämä samalta puolelta takanurkasta.
Ja viikonloppuna homma jatkuu :) Toivottavasti sitten on hyvät ilmat niin voidaan tyttöjenkin kanssa olla raksalla mukana. Taukotupa kaipais siivousta ja noita harkkoja pitäis kantaa lähemmäksi autotallia. Tekemistä taitaa riittää ja hyvä niin :)

Jane

9 kommenttia:

 1. Samat kuviot täällä. Mä en juurikaan ole raksalla käynyt enkä hommia tekemässä. Eipä ole ollut oikein mulle mitään hommaa ja toisekseen tuon pienen miehen kanssa ei paljoa siellä hommia paiskita. Minä olen siis aika taka-alalla vielä tässä vaiheessa... omituista. mutta ehkpäpä tulee sekin aika kun mua oikeesti tarvitaan:)Nyt vain pyörähdän tontin laidalla ihmettelemässä silloin tällöin.
  Hei, voitas suunnitella joskus niitä ruokatreffejä kun miehillä on aikaa ja saatas lastenvahdit. Käytäs jossain syömässä ja hengähtämässä. Tai sitten vaan me ilman lapsia;)

  Voimia sinne! Soitellaan!

  Saara

  VastaaPoista
 2. Ruokatreffit kuulostaa hyvältä! Mutta joudun kyllä heti sanoa, että ennen talopaketin tuloa ei taida onnistua. Vapaailtoja ei taida olla :/ Mutta soitellaan :)

  VastaaPoista
 3. EN MALTA ODOTTAA ETTÄ ME PÄÄSTÄÄN TUOHON VAIHEESEEN !!!!!!!!!!!!!!!! Hyvältä näyttää ! :)
  Voimia teille sinne aherrukseen!

  VastaaPoista
 4. Ihana Mia :DD Kyllä tää vaihe tulee teillekin pian eteen :) Koita jaksaa oottaa :D

  VastaaPoista
 5. Perustuksia kun pääsee tekemään ihan tosi tarkoituksella, niin siitä se homma sitten eteneekin vauhdilla eteenpäin. Minäkin olisin alunperin halunnut perustaa talon tuolla tavalla, mutta tulikin sitten se hieman kalliimpi versio. Ehkä säästöä syntyy sitten jossain toisessa vaiheessa (not!)?! : )

  Mukavia raksapäiviä!

  VastaaPoista
 6. Anne, toivotaan, että tähän touhuun tulee vielä lisää valmista! Malttamattona jo odotellaan talopakettia, vaikka paljon on vielä tekemistä ennen sen tuloa :)

  VastaaPoista
 7. Tuolla on ihana kulkea ja hahmotella huoneita. Muistan viime kesältä:).

  VastaaPoista
 8. Joo, niin muuten on! Ne vaan tuntuu kumman pieniltä, vaikka neliöitä meidän talossa taitaa olla liiankin kanssa :D

  VastaaPoista
 9. Joo, ne tuntuu pieneltä, kun on seinät ilmaa ja taivas kattona. Muistan kanssa kiukutelleeni, kuinka on pienet huoneet ja ihan kauhee tulee:). Mutta oota vaan, kun tulee seinät, neliöt melkein tuplaantuu (kuulostaa hullulta, mutta näin se on). :D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)