torstai 9. kesäkuuta 2011

Anturaa ja sokkelia

Asiat menee vauhdilla eteenpäin (ja tietysti pitääkin mennä, kun talopaketti tulee pian :D). Saimme siis viikonloppuna anturamuotit valmiiksi ja oletimme, että saamme betoniauton tontille parin päivän sisään. Yllätykseksemme auto tuli tontille jo maanantaina ja timpureillekin tuo päivä sopi, joten maanantai-iltana tontilla näytti jo tältä:
Kaikki anturakuvat on otettu samasta kohdasta eri suuntiin. Tässä takaterassille päin.

Samasta kohdasta koko talo.


Ja etupihalle päin sivuseinää :)


Alkuviikon mies on ollut sahaamassa tontilta kaadettuja puita autotallia varten valmiiksi ja on tehnyt tosi pitkää päivää. Työpäivän jälkeen pikainen pyörähdys kotona ja illaksi sahalle. Minä ja tytöt ollaan nautiskeltu vanhempieni ja serkkutyttöjen seurasta :) Ei oikein reilua vai mitä? Tänään sitten tuli valmista mutta työt vaan ei lopu :)

Tänään työt tontillakin jatkui ja timpurit ja iskä aloittivat sokkelin muuraamisen. Täytyy nostaa hattua koko porukalle! Siellä he jaksoivat hienosti tehdä hommia yli 30 asteen helteessä eikä tontilla varjopaikkoja oikein ole. Ja kiitokset iskälle avusta <3 Huomeniltana mies ja iskä jatkavat muuraushommia ja mä toivon vähän viileämpiä kelejä. Mutta ilmeisesti ainakin viikonloppuun nämä helteet jatkuu? Toivotaan, että sitten sataa pikkusen ja juhannusviikosta on poutasäätä eikä taloon sada sisälle.

Tässä olis meidän kuisti.

Tässä kuvaa takapihalta päin. Terassin antura näkyy tuossa kuvan etuosassa.

Ja toisesta sivusta. Siinä terassin antura vasemmalla :)

Tää on niiiin jännää!! Ja ihanaa! Ja kaikkea ehdottoman parasta :)) Hymy on niin herkässä ja tämä rakentajatar lupaa kyynelehtiä, kun talopaketti tulee tontille :D Tätä on ootettu niiiiiiin kauan!

Helteisin terveisin,
Jane

6 kommenttia:

 1. Oikein hyvältä näyttää ja kuullostaa :)!
  Hurjaa vauhtia ne asiat etenee,sitte ku ne oikein pyörähtää käyntiin!
  Meijän pitää kyllä oikein kaffitella tai järjestää kekkerit talopaketin saapumisen kunniaksi,siis heti sen jälkeen kun ehditte ;D!
  On se niin ISO ja kauan odotettu ja haaveiltu juttu!Siis tosi HIENOA :)!!!!

  VastaaPoista
 2. Itketään siis yhdessä:) Mulla on ainakin vielä sellanen fiilis oman raksan suhteen että tämä ei ole totta. Mutta täytyy kai se uskoo kun kivijalka on jo maassa:)
  T. S

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää. Meillä tuo vaihe on edessä toivottavasti mahdollisimman pian. Ehkä jo heti juhannuksen jälkeen eli perästä tullaan.

  Otto.

  VastaaPoista
 4. Nyt alan mieki jo hahmottaa taloa :D

  Varmasti on ihan mieletön fiilis, kun oma unelma alkaa pikku hiljaa muuttua todeksi silmien edessä. <3

  Lotta

  VastaaPoista
 5. Kikke, kaffitellaan vaan :) Talopaketin tuloon asti on kiirettä mutta sitten voi hetken hengähtää, kun talotehtaan väki on talon kimpussa.
  S, hyvä, että on joku, jonka kans kyynelehtiä :D
  Otto, kiitos. Just jätin miehen ja iskän jatkamaan sokkelin tekoa tontille ja tulin laittamaan tytöt yöpuulle. Toivottavasti kelit vähän viilenee niin on mukavampi niin teidän kuin meidänkin olla raksalla :)

  VastaaPoista
 6. Lotta, me oltiin niin yhtä aikaa linjoilla, ettei mulle tullut heti tietoa sun kommentista :D On tää vaan aika jännää. Suuret tunteet jyllää koko ajan :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)