lauantai 21. toukokuuta 2011

Vettä, sähköä, viemäriputkia, dataa ja kuitua maahan :)

Kuvia kaivannoista. Kultaa ei löytynyt, ei öljyä eikä muinaisia aarteita, harmi ;) Loppumetreiltä vaan aimo kasa kiviä :D Niistä käymme huomenna valitsemassa pari sellaista, joita voimme käyttää pihalla kukkapenkkien keskelle, leikkimökin viereen savivellien keittopaikaksi tms.

Kaivurimies paiski pitkän päivän, samoin kuin mies veljensä ja isänsä kanssa. Heille ISO kiitos! <3

Tässä ollaan jo loppumetreillä. Tontti on tuolla takana :)

Putket upotettiin viereiseen peltoon.

Putket upotettiin viereiseen peltoon aika pitkän matkaa. Tässä näkymää peltoa alas.
 
Ja tässä ylös.

Oon monesti hehkuttanut sitä ihanaa kiviaitaa tässä pellon vieressä ja nyt oli kovasta tuulesta huolimatta ihana ilma, joten nappasin siitäkin tännekin pari kuvaa :)
 

 


Tytöt ovat nauttineet tontilla touhailusta ja nyt juoksivat peltoa ylös alas. Esikoinen heitti kiveä ja huusi pienemmälle: "Nouda!" Ja sitten juostiin :DD Helpolla löytyy yhteistä leikkiä - ihanaa! Tuo paikka alkaa tuntua koko ajan rakkaammalta. Tytöistäkin :)


Jane

9 kommenttia:

 1. Kiva seurata toisia raksablogeja ;-)))

  VastaaPoista
 2. Vihreenä kateudesta täällä ihailen tuota kiviaitaa- ihan mieletön !!!! :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa mukaan Sabuska! Sun blogia on kans ihana seurata :) Oonkin linkittänyt sut yhteen tapettipostaukseen, kun ihailin sun työhuoneen tapettia :) Sitä tulee todennäköisesti meillekin!
  Mia, se on kyllä ihana :) Mä taas haikailen teidän tontin merenläheisyyttä - vesi on niin ihana elementti!

  VastaaPoista
 4. Komppaan Miaa, tuo aita on kyllä ihana! Ja tuo maalaismaisema - ahh! :)

  VastaaPoista
 5. Siellähän tapahtuu koko ajan kaikkea! Vauhdilla eteenpäin. :)

  Ihana kun tytöillä on yhteisiä leikkejä <3 Ja paikasta tulee varmasti erityisen tärkeä heille, kun ovat olleet alusta asti mukana rakentamisessa. Tietävät kuinka iso juttu se on, kun saa ikioman kodin. :)

  Lotta

  VastaaPoista
 6. ihanalta kyllä maisemat näyttää! :)

  Joanna

  VastaaPoista
 7. siistiä! etenee kyllä niin vauhdilla! tytöt ihanasti mukana... kuinka monta huonetta taloon tulee?

  VastaaPoista
 8. Onnenhippuja, kiitos!
  Lotta, nyt tulee jotain näkyvää koko ajan, kun kaivuri tonkii tontilla - kivaa!! Tuntuu niin hyvältä, kun vihdoinkin asiat menee mukavasti ja sujuvasti eteenpäin. Toivotaan, että tilanne säilyy samanlaisena :) Alun hankaluuksien jälkeen tuntuu, että ollaan oltu kuitenkin tosi onnekkaita monen asian suhteen. Esim. tontin myyjä on uskomattoman ahkera tyyppi ja on auttanut meitä monessa asiassa :)
  Joanna, täytyy sanoa, että ihtekin pysähtyy välillä fiilistelemään noita maisemia, vaikka niitä onkin jo jonkin aikaa katellut :) Ulkosauna vaan pystyyn ja terassille nauttimaan kesäillasta :) Tuon unelman toteutumiseen taitaa mennä kuitenkin pitemmän aikaa. Ensiksi talo ja talli, sitten muuta :)

  VastaaPoista
 9. Me oltiin Elisa linjoilla sun kans yhtä aikaa eilen niin sun viesti näkyi mulle vasta nyt aamulla - aika hämyä.. Yläkertaan tulee neljä makkaria (yks iso+vaatehuone, kaks normaalia ja yks pienempi) sekä telkkariaula. Alakertaan yks makkari (josta tulee aluksi leikkihuone), oh, k+rh, aula, khh, kuraeteinen, pesuhuone ja sauna. Totuttelua varmasti vaatii, kun tähän asti ollaan asuttu vuokralla kaksioissa tai kolmiossa. Mun pitäis laittaa tänne se lopullinen pohjapiirros, kun vaan muistaisin. Jospa tänään?

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)