perjantai 27. toukokuuta 2011

Uusia kuulumisia :)

Porakaivon poraus aloitettiinkin jo tänään. Toissapäivänä meille sanottiin, että porauksia ei ehditä aloittamaan ennen kesäkuun puoliväliä mutta tänään heillä olikin luppoaikaa :) Mies sitten kiireesti soittamaan vesilaitokselle, että nyt pitäis saada vesimittari paikalleen, hanat auki ja vettä tontille. Huomenna poraus jatkuu - saapa nähdä, kuinka syvä reikä sinne tarvitaan :) Täytyy laittaa kuvia tänne, kun saan niitä koneelle.

Takka-asiat menee myös eteenpäin. Ensi viikolla pääsemme katsomaan yhtä Linnatulen takkaa (Linnatulen Johannes puulokerolla) tähän lähelle. Tosi ihana, että pääsemme näkemään sellaisen luonnossa niin ei tarvi pelkän katalogin varassa tehdä tilausta. Peukut pystyyn, että se olis sitä, mitä me haetaan! Ja ennen kaikkea tietysti sopivan hintainen ;)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Jane

7 kommenttia:

 1. Tässä taloprojektissa on meillekin, tai etenkin mulle, tuntunut olevan tärkeää että näkee kaiken mahdollisen livenä. Mun on kertakaikkisen hankalaa hahmottaa katalookeista mitään juttuja...joka ehkä liittyy siihen, että nää kaikki tehtävät päätökset tuntuu NIIN SUURILTA päätöksiltä, ihan ne pienimmätkin päätökset... ;)

  Pidetään peukkuja, että takka on mieluisa! Hyvää viikonloppua sinne teillekin :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä Miia niin totta! Sitä haluaa löytää kerralla sen parhaan vaihtoehdon, ettei tarvi myöhemmin harmitella tai katua valintaa ja siks ne pienet suuret päätökset vie aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Jee, vettä tulossa. Meillä porattiin muistaakseni melkein 80 metriä. Mutta hyvin tulee vesi ja oli puhdasta.

  Takka on kyllä hyvä nähdä livenä, on niin hallitseva ja myös arvokaskin ostos. Itse kanssa kiertelin niitä katselemassa, kun katalogikuvista ei koskaan tiiä...

  VastaaPoista
 4. Selasin netissä tuparirunoja kaverin tupareita varten ja osu kohalle yks runo, josta tuli heti mieleen teidän tuleva koti. Ei se yks yhteen ole, mutta laitan sen kuitenkin tähän. Tekijää en valitettavasti tiedä :/

  Oma talo
  korkealla mäellä
  Seinät vahvasta hirrestä
  Nähöala huumaava
  Yli viljapeltojen
  Kaukana siintää
  järvikin sininen
  Vihdoinkin
  olen tullut
  kotiin

  Lotta

  VastaaPoista
 5. Kirsikka, taisin kirjoitella hieman epäselvästi tuosta porakaivosta.. Sinne siis porattiin reikää kalliolämmölle ja vettä tarvittiin siksi, että sinne reikään piti päästää vettä porauksen aikana. Mun ajatukset meni nyt kirjoituksen edellä. Reilu 200m tuli tuolle reiälle syvyyttä :)
  Lotta, kiitos <3 Ihana runo!

  VastaaPoista
 6. Aah! ELi te olette ilmeisesti onnellisesti kunnallistekniikan piirissä ja saatte veden huomattavasti helpommin:D.

  Nyt en muista, paljonko meille porattiin maalämpöön, mutta paljon kanssa, samaa luokkaa (200 m).

  VastaaPoista
 7. Juu, just noin :) Meille vedettiin vesiputket viereisen pellon läpi :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)