tiistai 31. toukokuuta 2011

Tuesday blues

Tämä viikko tulee menemään hitaasti. Tiedossa monta päivää ihtekseen tyttöjen kanssa, kun mies lähtee työmatkalle. Raksalla työt onneksi etenee ainakin tänään, kun timpurit tulivat aloittelemaan perustusten tekoa. Täytyy käydä illalla vilkaisemassa, mitä siellä on tapahtunut. Taukotupakin on paikallaan. Siivousta vaille valmiina :) Mä en ole käynyt tontilla useampaan päivään mutta mies on siellä tehnyt hommia, jotka kuulemma eivät näy mihinkään mutta on pakko tehdä :D

Takkatreffit meni mönkään. Jouduttiin siirtämään tapaamista moneen kertaan miehen töiden takia ja tänään, kun meille olisi sopinut, onkin "portit kiinni" ja taloon ei enää pääse. Olisi ollut kiva kuulla tällaisesta takarajasta.. Olisimme siis päässeet vilkaisemaan takkaa Kannustalon asuntomessukohteeseen mutta nyt se jää näkemättä. Jospa sitä jaksais lähteä messuille kiertelemään? Ihan kauheasti messut ei innosta mutta we'll see. Sovin kuitenkin uuden tapaamisen tuon takkaedustajan kanssa ensi viikolle.

Nixi-keittiötreffit peruuntuivat myös raksakiireiden takia. Olin yhteydessä liikkeeseen vain sähköpostitse ja kun peruutin ekan ajan ja kyselin uuden ajan perään, ei sieltä tullutkaan enää vastausta. Pitäis tietysti mennä käymään tai soittaa, mutta mun mielestä yhteydenottojen pitäis toimia myös sähköpostitse, mikäli siihen annetaan mahdollisuus liikkeen sivuilla. Hirveää niuhotusta, vai mitä :DD

Viikonloppuna päästään sitten irrottautumaan täältä kotoa ja mennään juhlimaan serkkuni ylppäreitä! Suku on paras, mun mielestä!!

Jane

3 kommenttia:

  1. dodiin!! luin ensimmäisestä kappaleesta, että otit jo taukotupakan :) heh, sitten luin uudelleen. meille passaa muuten huominen tai perjantai oikein hyvin?

    VastaaPoista
  2. Aika hyvä :D Tupakkaan ei mun käsi oo vielä ikinä taipunut. Tuskin tää raksa-aikakaan niin stressaavaa tulee olemaan :D Jos me tultais perjantaina iltapäivällä? Voisin hoitaa ylppärilahjajuttuja samalla reissulla :)

    VastaaPoista
  3. Sopii vallan hyvin! Meillä on torstaina talon yleisesittely... Se on treffit :)

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)