maanantai 16. toukokuuta 2011

Taas kuvia tontilta

Tässä kuvia tältä päivältä :) Talon paikka on tuon kuvassa näkyvän hiekkakasan takana ja autotalli tulee peräkärryn oikealle puolelle, tuonne kuvan oikeassa laidassa näkyvän metikön taakse.


Tässä ihmetellään talon paikkaa.

Tytöt olivat onnellisia isosta hiekkakasasta. Talon paikka tuossa takana.

Talon edestä tallille päin.

Tontin takareunasta. Etualalla talon paikka ja ihan takareunassa tallin paikka.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin :)

Jane

5 kommenttia:

 1. Voi sielläkin maisema muuttunut jo hurjasti :)

  VastaaPoista
 2. Heips! Eilen löysin blogisi. Ajattelin heti jättää puumerkkini ettei unohdu ;) Samassa veneessä ollaan, meilläkin tie valmis ja talon pohjia kaivellaan! Talopaketti (puutavaratoimitus) tulee heinäkuun puolivälissä. Tänään vissiin vähän räjäytellään tontilla. On se vaan hienoo kun vihdoin TAPAHTUU :) Kiva seurata jonkun muun vastaavaa projektia! Tsemppiä teille! t.rojekti11(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Onnenhippuja, nyt se tontti alkaa näyttää siltä, että sinne voi kuukauden päästä sen talopaketinkin pystyttää :D

  Tervetuloa mukaan rakentamaan rojekti11! Kiitos kommentista! Tässä vaiheessa asiat menee aika vauhdilla eteenpäin. Välillä pelottaa, että ehditäänkö me tehdä kaikkea ennen talopaketin tuloa. Toivotaan, ollaan ainakin valmiita tekemään paljon töitä sen eteen :) Onnea teille rakentamisprojektiin! Mennään eteenpäin yhtä matkaa :) Millainen Koti teille on tulossa?

  VastaaPoista
 4. Totta turiset, toisaalta hommat etenee nyt vauhdilla, mutta välillä tuntuu että tää on yhtä odottelua.. :) Meille tulee 1½ kerroksinen puutalo, huoneistoala yht. 197m2 kerrosala 229m2.. Onko sulla pohjakuvat täällä blogissa? En vielä oo ehtiny ajatuksen kanssa tutustua.. Onko teillä minkälainen aikataulu? Meillä mies jää vuodeksi vuorotteluvapaalle kesäkuun alussa, toivotaan että vuodenpäästä suunnitellaan jo muuttoa ;)Palataan taas! t.rojekti11

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hyvältä. Aika lailla samankokoinen Koti on meillekin tulossa. Ensimmäiset pohjakuvat löytyy täältä blogista, uusia en heti saanut tänne ja nyt en oo muistanutkaan :D Täältä siis ekat kuvat: http://unelmanakoti.blogspot.com/2010/12/kodin-pohjaa.html Niissä on kätisyys muuttunut, mutta muuten suht sama kuin nytkin. Meille tulee paketti juhannusviikolla. Talotehtaan kirvesmiehet tekee sen ulkoapäin valmiiksi ja sitten aloitetaan itse. Aikataulullisesti samoissa mennään teidän kanssa eli ensi kesänä toivottavasti päästään muuttamaan :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)