torstai 19. toukokuuta 2011

Nyt olis pohjat valmiina

 Ensiksi pari kuvaa toissapäivältä. Täryllä oli töitä. Niin kuin tänäänkin ja huomenna :)Tänä iltana lastenpuuhatapahtuman jälkeen ajeltiin tontille katsomaan, mitä siellä on saatu aikaan. Nyt on pohjatyöt valmiit. Enää kaivetaan vain viemäriputki talolta autotallille. 

Tästä tullaan tontille.

Autotallin paikka.

Talon vasen etukulma

Talon oikea etukulma

Siellä törröttää painepumppaamo ja tuo musta putki vie mahdolliset sulavedet tuolta pellolta pois meidän tontilta suoraan metsään. Se siis halkoo koko meidän tontin. Eikä ollut ihan ilmainen putki tuo :D

Raivattiin tätä pellon reunaa aika rankalla kädellä ja nyt sieltä näkyy ihanasti niin tuo viljapelto kuin tuo upea kiviaitakin. Kuva vaan on vähän huono. En millään saanut aitaa kunnolla näkyviin. Otin tämän kuvan muuten aika lailla keittiön ikkunan kohdalta :) Ja tuolla kaukana näkyvät meidän lähimmät naapurit :)

Nyt nukkumaan. Jotenkin kummasti tämä blogi päivittyy aina näin yöllä :D Vois kuvitella, että kotiäidin elämä olis kiireistä ;) Hyvää yötä!

Jane

4 kommenttia:

 1. Et ole ainoa joka yömyöhään kirjoittaa :) Haleja!

  VastaaPoista
 2. Jes, mahtavaa, eka virstanpylväs saavutettu. Sitten perustukset:D.

  VastaaPoista
 3. tätä on kyllä niin kiva seurailla. Tutun näköisiä kuvia=)=)Tuli ihan hinku alkaa kaivelee meidän tuon aikaisia kuvia...tsemppiä taas sinne!!

  VastaaPoista
 4. Mä Elisa huomasin, että säkin oot yökyöpeillyt :D Jotenkin sitä rauhallista aikaa on vasta silloin, kun muut nukkuu :)
  Kiitos Kirsikka, perustuksilla tosiaan jatketaan muttei varmaan vielä ens viikolla. Jännää!!
  Keke, kiva kun oot mukana meidän projektissa! Take a walk down the memory lane - vanhoja kuvia on varmasti ihana katsoa sitten, kun on saanut sen oman Kodin valmiiksi ja muutettua sisään. Voi fiilistellä, että tuosta on aloitettu ja nyt voi nauttia tuloksista :) Kiitokset tsempeistä!

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)