maanantai 9. toukokuuta 2011

Kuviakuviakuvia

 Nämä ensimmäiset kuvat on äitienpäivältä :)
Tästä tullaan meille

Samasta suunnasta tontin suuntaan


"Mäen" päällä

"Mäeltä" tielle päin

Ja tuolla metsässä on meidän tontti :)
 Tänään siellä olikin sitten jo toisenlaiset maisemat. Mehtäkone oli työnsä tehnyt ja tontilla näyttikin tällaiselta:Seuraavat kuvat onkin tontin takareunalta päin.

Tonttia ympäröivä metsä on vielä meidän :)

Pihatielle päin
Ensi viikolla tulee taas erilaista maisemaa, kun tonttia aletaan raivata kaivurilla :)

Jane

9 kommenttia:

 1. Voi vitsit näyttää niiiiiiin kivalta :).
  Mukava kun hommat on lähteny käyntiin ja oikein ISOsti :D!

  VastaaPoista
 2. Taas on yksi etappi saavutettu ja seuraava odotuksissa....hienolta vaikuttaa....
  terkuin satu-kummi

  VastaaPoista
 3. Kiitos, on tämä taas yks askel etiäpäin :) Ja täytyy sanoa, että tontti vaikuttaa nyt vielä paremmalta kuin aiemmin :)

  VastaaPoista
 4. Me mennään näemmä aikalailla tasatahtia projekteissa; meillä on tänään siivottu kannot tontilta ja parin viikon kuluttua aloitetaan perustusten kaivaminen!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Teillä näyttäis olevan tekemisen meininkiä siellä, hienoa !

  VastaaPoista
 6. Osmankaami, mukavaa viikkoa teillekin! Tää on niin huippua, kun asiat vihdoin menee eteenpäin ja tulee jotain konkreettista :)
  Mia, nyt tuntuu, että meille voi OIKEASTI tuonne Koti joskus tullakin :D

  VastaaPoista
 7. Edelleen nämä tonttikuvat näyttää niin ihanilta, kuin jo ekalla kerrallakin! On niin tunnelmallista ja rauhaisan näköistä paikkaa. Meidänkin tontilla oli ihana, kun raivasimme miehen kanssa kaadettuja puita kasalle, niin käki kukkui koko sen ajan! :) Onko teillä siinä naapureita lähellä vai millaista paikkaa tuo teidän seutu on? meillä on n.4km keskustasta ja muutama uusi talo tulossa sille alueelle. Ei ole kaupungin tontteja, joten suurta kansoitusta ei alueelle ole tulossa-. Meillä 1,5ha:n kokoinen tontti joten siinä on myös tilaa temmeltää. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Leena :) Laitan tänä iltana uusia kuvia. Pitäis yrittää raivata myös tuota rinteen reunaa niin sais siitä aukeavan maiseman paremmin kuvattua :)
  Meidän naapurit on siinä ihan parin sadan metrin päässä isomman tien reunassa. Tää kylä on noin 16km isomman kaupungin keskustasta ja noin 3km kuntakeskuksesta. Koululle on matkaa alle kilsa ja samasta rakennuksesta löytyy päiväkoti ja eskari :) Tuo kylä on ihan elinvoimainen. Asukkaita ja lapsia riittää. Kaupungin kaavoittama asutusalue on noin 3kilsan päässä meistä ja sinne on rakennettu viime vuosina tosi paljon. Kylän "keskusta", jossa meidänkin tontti on, on harvempaan asutettu ja siellä on paljon peltoja ja useampi maatila. Kaiken kaikkiaan kiva paikka :) Toivottavasti viihdytään :) Meidän tontti on muuten kans tuon 1,5ha mutta me ollaan aateltu, että voitais tontti tai kaksi myydä siitä vierestä. Mutta nämä suunnitelmat on vielä ihan harkinnan tasolla :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)