torstai 26. toukokuuta 2011

Kuulumisia

Tontilla on nyt sitten pohjatyöt valmiina. Aloituskokous pidettiin eilen ja samalla hoksattiin, että raksalupa onkin vielä postissa :D Pitäis kai hakea sekin sieltä ennen kuin se lähetetään takaisin. Sähköhommat etenee tänään (pääsenkin tänään hakemaan tyttöjen kans kaikenlaista kivaa tavaraa alan liikkeestä..) ja toissapäivänä tontille tuli iso kuorma sitä sun tätä perustuksia varten. Niitä ja puutavaraa varten tehdään jonkinlainen katos pihalle viikonloppuna. Kaikenlaista pikkupuuhaa tällä hetkellä :)

Oliskohan nyt kuitenkin päikkäreiden aika ;)

Jane

4 kommenttia:

 1. heips, tutulle kuulostaa teidän puuhat :) Meillekin tuli rakennuslupa tänään! JEE!! :D se haettiin postista viipymättä! Kyllä loksahti suu auki kun näin rakennusluvan hinnan, se vissiin on jotenkin paikkakunta kohtainen ja neliöistä kiinni, silti summa todella yllätti oli meinaan yli 1900€, täytyy sanoa, että huh huh. Mutta sitäpä tämä rakentaminen vissiin on. Saako udella paljonko teilläpäin maksoi? voit vasta myös e-mailiin enkä pahastu jos poistat tän kommentin ;) t. rojekti11(at)luukku.com

  VastaaPoista
 2. Onnea raksaluvasta! Nyt se on sitten rakentaminen virallisesti sallittua :) Mä kieltämättä yllätyin kans sen luvan hinnasta ja postin tätikin huomasi sen. Piti oikein haukkoa henkeä :D Saa udella :) Meidän lupa maksoi jonkin verran päälle 1400€.

  VastaaPoista
 3. Tuliko teille lupa siis kirjattuna kirjeenä/pitikö se lunastaa postista? Meille tuli paperi ihan normipostina, mutta lasku siitä tuli vähän ennemmin (tavallisessa postissa). Pienen kunnan etuja, meillä rak.lupa maksoi vain 455€, ja suunnittelutarveratkaisun kanssakin 655€.

  Onkin ainoa asia, jossa on päästy halvalla...

  Onnea rakennusluvasta ja projektin etenemisestä!

  VastaaPoista
 4. Hei Sahrami! Meille lupa tuli postiennakolla mutten ollut hoksannut katsoa sitä hintaa siitä lapusta :D Siihen hintaan tietysti kuului sitten kaikki mahdolliset kaupunkiin liittyvät jutut niin kuin varmaan muuallakin. Meillä tulee tuohon päälle vielä liittymislupa ja se suunnittelutarveratkaisukin, joten tähän lupahärdelliinkin on jo saanut yllättävän paljon rahaa uppoamaan. Täytyypä vilkaista millainen projekti teillä on työn alla :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)