maanantai 2. toukokuuta 2011

Kohta rytisee :)

Vappupäivän päikkäriaika vierähti tontilla. Appivanhemmat tulivat tyttöjen seuraksi ja miehen kanssa suunnattiin tontille. Merkattiin puita, jotka haluamme säästää, ja mietittiin jo aiemmin merkittyä talon ja autotallin kohtaa. Hirmuisen vaikea miettiä siellä keskellä mehtää, miltä kaiken pitäisi näyttää valmiina. Mihin nurkalle tulis mitäkin, paljonko puita kaadetaan jne. No, nyt on alustava "puuraja" tontille merkitty ja kun metsäkone tontille ilmestyy niin alkaa aukkoa tulla :) Siitä laitan sitten heti kuvia :)

Tie on hyvällä mallilla. Metsäkonetta odotellaan sinnekin heilumaan, koska jonkin verran puita kaatuu myös tien edestä. Ihanaa, kun jotakin tapahtuu. Vesi- ja sähkölaitosten miehet ovat tontilla myös käyneet ja suunnitelmat on selvillä. Putkia aletaan vetää mahdollisimman pian.

Muistinkohan edes kaikkea kertoa. On niin monta rautaa tulessa yhtä aikaa :) Tyttöjen kanssa pyörähdettiin yhden yön reissulla Vaasassa katsomassa takkoja ja tutustumassa lattiamateriaaleihin erikoisparketti.fi:n näyttelytilassa. Onko muuten teillä kenelläkään kokemuksia ELLETT-parketista? Lähinnä mietityttää tuon parketin laatu.

Näihin tunnelmiin,
Jane

7 kommenttia:

 1. Mitä muuten tykkäsitte vaasan esittelystä? Oliko siellä sekä parkettejä että laminaatteja esille? Kannittiko käydä? Täällä myös harkinnassa tehdä visiitti sinne :)

  VastaaPoista
 2. ja voi noita mun kirjotusvirheitä.. ;)

  VastaaPoista
 3. Vau- tehän saatte siis takkapuut omalta tontilta :) Meillä on tontti raivattu niin paljaaksi, että siellä on enää pari hassua kaadettavaa puuta pystyssä...

  Ja tuo meininki kuulostaa juuri siltä vaiheelta, mikä meillä on varmaan kohta edessä: ne sata rautaa tulessa....

  Tsemppiä teille sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkäsin niistä tiloista. Alakerrassa oli parketit ja yläkerrassa laminaatit. Niitä ei ollut esillä niin paljon kuin olin kuvitellut (netissä mainostetaan 400m2-tiloja niin kuvittelin jotain ihan valtavaa :D) mutta ei ollut mikään turha reissu. Sieltä saa mukaan mallipaloja haluamistaan lattioista, joten pieni pino tuli tänne kotiin mukaan vaikka jotain malleja oon aiemmin kotiin jo tilannut :) Myyjä oli koko ajan olkapään takana eikä antanut rauhassa katella - siitä en tykännyt. Mutta menkää ihmeessä käymään! Vaasa on muutenkin niin ihana kaupunki :)
  Niin ja kirjoitusvirheet ei haittaa niin kauan kun tekstistä saa selvän :DD

  VastaaPoista
 5. Niinpä Miia, takkapuita pitäis kyllä riittää!! Ootan tosi kovasti sitä, että tontti saadaan raivattua niin näkee paremmin, millainen siitä meidän pihasta sitten oikein tulee :) On ollut tosi hauskaa seurata sun ja Onnenhippuja-blogia, kun mennään niin samoissa vaiheissa!

  VastaaPoista
 6. Olette eri tekijöitä! On siinä valtavasti huolehtimista ja tekemistä! Mutta kuulostaa niin palkitsevalle ja nautinto se taitaa olla, kun saa alusta asti suunitella! jatkoa odotellaan!

  VastaaPoista
 7. On siinä Elisa aika lailla tekemistä ja miettimistä mutta onneksi tuo tie tontille kuului tontin hintaan :) Tänään on kuulemma mehtäkone siirtynyt meidän tontin kulmalle ja lauantaina alkaa puut kaatua :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)