keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Work begins

Saatiin kaupungilta sellaista viestiä, että työt tontilla uskaltaa aloittaa jo nyt poikkeusluvan saannin jälkeen. Tontin myyjä alkaa tehdä tietä tontille pikku hiljaa ja viralliset tonttikaupat tehdään ensi viikolla. Pankkiin pitäisi tehdä treffit, sähkö- ja LVI-suunnitelmat pitäisi saada valmiiksi ja urakat kilpailutettua.

Tää kaikki tuleva kiire tuntuu niin hyvältä! Tätä kaikkea on odottanut niiiiin pitkän aikaa ja nyt se on sitten oikeasti tapahtumassa :) Moni naureskelee tyyliin "ettette tiedä, mitä on edessä", "ei käy kateeksi", "en alkais toista kertaa rakentamaan", "kyllä sitä sitten tietää, minkä takia käy töissä" jne mutta ne kommentit ei mustaa mun mieltä, vaikka osa varmasti oikeassa onkin (miten me tai he voitais tietää, mitä on edessä, God only knows but he doesn't tell; me toivotaan, ettei meidän tarvitsisi enää rakentaa toista kertaa ja tottakai lainan suuruus hirvittää). Mutta tämä on sitä, mitä me halutaan ja tämä Koti rakennetaan Sydämellä, palavalla innolla ja valtavalla odotuksella :)

Onnesta soikeena,
Jane

12 kommenttia:

 1. Se on totta, tuo on vasta alkua! Sitten kun talo alkaa nousta niin alkaakin kunnon "tohina".. Onnea matkaan, uskon että selviydytte kaikesta kunnialla ja projekti on palkitseva!
  Terveisin nimimerkki: Mikä ei tapa, se vahvistaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Meille myös samoja kommentteja on sadellut enemmän ja vähemmän. Uskomme niiden olevan totta, mutta kun on Sisua ja halua, niin luulis vastoinkäymisistä selviävän! Onhan ne toisetkin selvinneet, ja monet ovat rakentaneet useita taloja ;)
  Tsemppiä ja Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Taija ja Katri! Onnea teidänkin projekteihin :)

  VastaaPoista
 4. No nytkö se lupa tuli...?HIENOA :)!Nyt vaan hommiin ja täystohina päälle :)!
  Varmasti työtä riittää ja vapaa-ajan ongelmia ei liiemmin ehdi tulla,mutta hei...nyt pääsette toteuttamaan sitä ihanaa ja kauan odotettua UNELMAANNE <3.Monesti unelman toteutumiseen on tehtävä töitä ja se työ jos mikä on lopulta niiiiiiin palkitsevaa :)!
  Täällä iloitaan kanssanne ja kun apua tarvitte,niin muistattehan pyytää :).Kaikessa autetaan missä vain pystytään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kikke :) Meillä ei vielä oo sitä rakennuslupaa. Hakupaperit viedään vasta tänään mutta kaupungilta sanottiin, että sen saa, koska se meidän suunnittelutarveratkaisu on hyväksytty. Meille sanottiin myös, että tuossa päätöksessä ei ole mitään, mistä pystyy valittamaan :)(Onneksi niitä harvinaisia kukkia eikä liito-oravia, ainakaan vielä ole löytynyt ;D)

  VastaaPoista
 6. Voi miten hieno homma! Nyt teilläkin alkaa tulemaan näkyvää jälkeä tontille. :) On tää vaan niin jännää aikaa, että ei meinaa pysyä sukat jaloissa ;) Paljon onnea ja tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
 7. On tää jännää :) Kiitos toivotuksista! Mielenkiinnolla seuraan teidänkin rakentamista :)

  VastaaPoista
 8. Täällä myös hymy korvissa teidän puolesta:) Oon niin samaa mieltä myös tuosta asenteesta: kyllä se ilo ja into kantaa aika pitkälle tuommoisessa projektissa. Välillä itseäkin ärsyttää just kun muut maalailee mörköjä seinille ja itse on kuitenkin ihan luottavaisin mielin, että talo joskus valmistuukin:) Tottakai projektin aikana tulee niitä katastrofeja vastaan, mutta siinäpä se myönteinen asenne just auttaakin, ettei niihin jää jumittamaan!

  s

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, että hommat etenee taas! :)

  Ihmiset on siitä tympeitä, että aina vain negatiivisia asioita muistavat jauhaa. Kyllä rakentamisessa hyvätkin puolet ja muistot on. Asenne ratkaisee ja hyvällä asenteella selviää myös niistä tuskasimmista hetkistä. Eihän tää elämä muutenkaan oo yhtä iloa ja auvoa ilman vaikeita hetkiä, miks rakentamisen sitten pitäisi olla. Tsemppiä!

  Lotta

  VastaaPoista
 10. s, mun on pitänyt sulle soitellakin ja kertoa kuulumisia mutta ehdit tänne ensin :) En millään meinaa uskoa, että nyt oikeasti tää projekti lähtee eteenpäin!! Tsemppiä ja iloista mieltä sinnekin! :)
  Oon niin samaa mieltä sun kanssa Lotta. Kiitos tsempeistä :) Ihanaa, kun suunnittelun lisäksi alkaa tulla jotain konkreettistakin jälkeä :)

  VastaaPoista
 11. Hip hei, onnea! Ja äläkä kuuntele tollasia masentavia tyyppejä masentavine kommentteineen. Minusta rakentaminen oli ja on oikein palkitsevaa ja tekisin koska vaan uudelleen! (Vaikken kyllä halua tästä talosta luopua:) Autotalli on esim. nyt rakenteilla ja kai me joskus mökkikin raksataan. Tsemppiä matkaan!!! :D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)