sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kuvia tontilta

 Tästä lähtee tie kohti meidän Kotia.Alkumatkasta tien reunaan jää pienempi kiviaita. Kun tie on valmis niin täytyy puhdistaa turhat risut siitä reunasta niin tuo komia aita näkyy paremmin.

Jotta totuus ei unohtuisi, tulee tällainenkin näky vastaan meille ajettaessa :) Vanhat turkistarhat ovat sitten kiviaitaa vastapäätä :)

Tie kulkee hakkuuaukon läpi


Ja sitten ollaankin jo Kotona :)Seuraavaksi maisemia takapihalta.Takapiha rajoittuu tällaiseen rinteeseen, jota aiotaan jotenkin hyötykäyttää. Vähän polkuja, pieniä kukkapenkkejä, joku pieni terassipaikka. Tänne nimittäin paistaa aurinko ihan koko päivän ja kuumasti :)

Rinteestä tontille päin

Tämä kuva on läheisen alakoulun pihalta tontille päin. Suurin piirtein tuonne nuolen kohdalle tulee meidän Koti :) Pellon reunaa pitkin voi sitten oikaista kouluun.
Auringonpaiste vain puuttuu :)

Jane

p.s. Muistakaa äänestää!! Vielä ehtii,  1½ tuntia aikaa :)

10 kommenttia:

 1. Voi että. Ihanalle näyttää jo nyt :D Tytöille tulee ihanan lyhyt koulumatka.

  Lotta

  VastaaPoista
 2. Niin näyttää, kiitos :) Koulun kans samassa pihassa on päiväkoti ja eskarikin, joten ehkä reilu kilsa tietä pitkin on sitten koulu-/hoitomatkaa :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanan näköistä! Kohta teilläkin on siellä täys tohina päällä :)

  VastaaPoista
 4. Voi toivotaan, että päästään tekemään jotain jo pian. Välillä tuntuu, että talopaketin tuloa pitää siirtää mutta katsotaan nyt.

  VastaaPoista
 5. Siis, aivan IHANA tontinpaikka!! Kyllä tuonne kelpaa omaa kotia alkaa rakentaa! :) Onnea ja tsemppiä projektiin! meille on näillä näkymin nousemassa Kannustalo elokuun alussa, jos vain saadaan kaikki asiat rullaamaan ripeästi. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne teille!

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Tsemppiä ja onnea teille myös, toivottavasti saatte asiat järjestymään ja pääsette rakentamaan elokuussa. Kannustalot ovat ihania - minkälainen koti teille on tulossa?

  VastaaPoista
 7. Niinpä..hieman hirvittää miten saadaan kaikki asiat järjestettyä ennen elokuuta, mutta asia kerrallaan. Kaippa se pitää sillä asenteella mennä! ;) Meille tulee kannustalon Rauhala 151:stä muokattu malli. Ja Rauhala muuttui Auroraksi, koska sillä ulkokuorella sen halusimme. Neliöitä 168m2. Voi, aivan vieläkin ihan mahassa lentää perhosia kun ajatteleekin sen unelman olevan totta jonain päivänä! auttaisikohan, jos nipistäisi itseään ja varmistaisi että voiko se todella olla totta? :) hih.

  Mutta nyt alkaa se meidän paperisota kuten teilläkin, vaikka olettekin jo paaaljon pidemmällä niitten suhteen, ja sitten päästäänkin jo tositoimiin! :) Tsempit meille ja monille muillekin samassa tilanteessa eläville!

  VastaaPoista
 8. Kyllä kaikki varmasti järjestyy ennen elokuuta, uskotaan niin :) Nuo perhoset on kyllä niin jänniä - ne tulee ja menee ja naamalla on kestohymy :D Voimia paperisotaan!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Jane! :) ..ja tosiaan, ei piitata joidenkin ihmisten epäasiallisista kommenteista, vaan pidetään mielessä että kerran täällä eletään! ja kun tähän projektiin lähdimme, niin teemme sen kunnialla loppuun. Mekin aiotaan rakentaa samalla asenteella kuin tekin; Loppuelämää varten. (koskaanhan ei voi tietää mitä elämässä eteen tulee, mutta tämä mentaliteetti kuitenkin päällimmäisenä mielessä.) :) Pidetään lippu korkealla! ;)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)