perjantai 1. huhtikuuta 2011

It's all so quiet..

Rakentamisrintamalla on hiljaista mutta päivä kerrallaan meidän odotusaika lyhenee. Pari viikkoa vielä niin on kokous, jossa meidän lupahakemus on MAHDOLLISESTI esillä. Tätä ei kuulemma varmaksi voi sanoa, vaikka kaikki paperit sun muut lärpäkkeet on annettu eikä hakemuksesta mitään pitäisi puuttua. Joten nyt jännätään. Mikäli tuohon kokoukseen meidän hakemuksemme ei mahdu niin sitten odotusaika iloisesti piteneekin kolmen viikon verran :/

Muuten täällä kotona ei ole hiljaista ollenkaan. Tytöt pitävät siitä huolen - joku kumma kiljumishihkumisnauruhuutokausi menossa :D Olisko se kevät ja aurinko tehnyt tehtävänsä :) Pääsiäistä kovasti odotellaan ja suunnitellaan. Tähän loppuun inspiskuva viime vuodelta. Oi joi, pitäiskö lähteä ostamaan pääsiäiskarkkeja :)


Aurinkoista viikonloppua kaikille :)

Jane

6 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen kakku! Slurp.:)

  Kyllä se lupa sieltä tulee, ja sen jälkeen alkaakin tapahtua välillä sellaisella vauhdilla, ettei meinaa perässä pysyä. Kerätkää voimia nyt kun on vielä hiljaista.

  Aurinkoista pääsiäisenodottelua!

  VastaaPoista
 2. Täällä yritetään ajatella samallalailla, että jokainen mennyt päivä tuo lähemmäksi aloitusta.

  Miksi 3 viikolla? Eikös noita kokouksia ole joka viikkoa? Vai vaikuttaa teillä joku poikkeuslupa tms? Jos hyvä tuuri käy, niin meidän lupa pitäisi olla käsittelyssä jo tulevana maanantaina (tänään vietiin lupapaperit).

  On muuten herrrkullisen näköinen kaakku :)

  VastaaPoista
 3. Onnenhippuja, varmaan tuo johtuu sitten siitä suunnittelutarveratkaisusta? En tiiä, nämä päivämäärät annettiin ja sanottiin, että kokouksia on kolmen viikon välein. Raksalupapaperit saa (ainakin tämän hetkisen tiedon mukaan) viedä tänne paikallistoimistoon eikä kaupungintalolle :) Toivottavasti teidän paperit on käsittelyssä jo maanantaina - pidän peukkuja :)

  VastaaPoista
 4. Ja Kristiina, kiitos - yritetään muistaa hengähtää nyt :) LVI- ja sähköjuttuja tässä mietitään, kun siihen on nyt aikaa.

  VastaaPoista
 5. Perästä tullaan; me laitetaan hakemus sisään ensi viikolla, eikä ole pienintäkään aavistusta kuinka kauan luvan saamisessa menee. Nyt on ajankohta jolloin saattaa olla ruuhkaa, luultavasti moni muukin alueemme rakentaja on samoilla asioilla juuri tähän aikaan ;)

  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea Mia teille lupaprosessiin! Toivottavasti ette joudu odottelemaan pitkään :) Mä näin jo unta siitä, että kaupungilta soitettiin, että he myönsivät meille luvan ilman kokousta, kun kaikki oli niin selvää :D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)