perjantai 25. maaliskuuta 2011

Väliovisuunnitelmia :)

Me jätimme talopaketistamme pois väliovet, koska halusimme tilata ne Matti-ovelta. Niistä olemme kuulleet paljon hyvää ja Matti-Ovi on miehelleni tuttu firma ennestään edellisen työpaikan kautta. Nyt yritin kauheasti miettiä, kenen ovet pakettiin olisi kuulunut ja Jeld-Wenin ne taisivat olla. Nopeasti tällaiset asiat unohtuu :D


Arki 8R
Arki 10R

Kuusi ensimmäistä ovea ovat siis Matti-Oven mallistosta.

Yläkerran aulan huoneeseen tulee tuollainen vasemman puoleinen lasiovi ja alakerran makuuhuoseen oikean puoleinen malli pariovena.
Line 4P

 Mun ykkösväliovivaihtoehto on tuossa vasemmalla. Tämä oikeanpuoleinenkin kiinnostaa ja mitä enemmän näitä kattelee ja miettii niin sitä helpommin alkaa mieli muuttua :) Nämä ovat modernimmalla peilillä mutta miestä varsinkin  kiinnostais sellaiset romanttisemmatkin. Niistä kuvat tuossa alla.


           Line 1P
Millenia-malliston Jazz

Millenia-malliston Rumba
 Tässä nämä perinteisemmät mallit.

Nyt saamme sitten alkaa miettiä koko talon sisustusta ihan listoista, tapeteista, lattioista lähtien ja niiden perusteella valitaan väliovet. Ja onneksi niin päin :)<-  Saunan oveksi olemme miettineet Jeld-Wenin mallistosta Savu-nimistä ovea tai sitten otamme sellaisen perusoven (paljon edullisempi kuin Savu) ja käsittelemme itse nuo karmit yms. harmaaksi. Meille tulee siis tumma sauna. Se on vuosien takainen haave ja nythän se on tullut "muotiinkin". Ja se on hyvä asia. Ei siis sen takia, että haluaisimme olla trendikkäitä vaan sen takia, että hinnat laskee, kun suosion myötä tulee kilpailua :)

-> Tällainen ovi osui silmiin tuolla Jeld-Wenin sivuilla. Siis välioven jompikumpi puoli on maalattu liitutaulumaalilla. Mun mielestä tosi kiva idea! Me olemme suunnitelleet liitutaulumaalia yhteen vaatekaapin oveen mutta tuokin olisi hyvä idea :) Esikoisemme haluaisi vaaleanpunaiset kaapinovet ja ne taidetaan toteuttaa. Liitutaulimaali rauhoittaisi sitten kovin vaaleanpunaista tunnelmaa :)

Tällaisia suunnitelmia ja mietteitä väliovien suhteen :) Olen joskus kirjoittanut tänne blogiinkin, että sisustustyylimme tulee olemaan perinteisen ja modernin sekoitusta. Mieheni on tuo perinteinen ja mä moderni :D Miltä se teidän mielestänne kuulostaa? Voiko yhdistää modernia väliovea oikein massiivisten jalkalistojen kanssa vai pitäisikö listojenkin olla sitten pelkistettyjä?

Weekend is here, enjoy! Jane

4 kommenttia:

 1. Meille tulee "perinnetaloon" Matti-Oven Line 4P ovet, minusta ne eivät ole erityisen modernit pikemminkin klassiset. Jalkalistoista tulee leveät, kuitenkin aika simppelit (kannustalon aurora-lista). Sopii hyvin yhteen. Lasipariovet tulee arkimallistosta. Line-malliston lasiovet oli turhan raskaan oloiset meille.
  Suihkuhuoneeseen taas tulee lasinen liukuovi, saunan ovi taas tulee olemaan kirkasta lasia ja ilman puukarmeja. Sekoitus modernia ja perinteistä sopii ainakin meille :-)

  VastaaPoista
 2. Oot muuten, Johanna, aivan oikeassa, klassinen on paljon parempi sana kuin tuo moderni! Se sopii paremmin tuohon mun sisustustyyliinkin :) Pitäis melkein vielä muokata tuota mun tekstiä :D
  Mä olisin halunnut ne Aurora- listat ja -kattopanelit myös, jos olisimme ottaneet Kannustalon. Teidän valinnat kyllä kuulostaa muutenkin hyvältä. Kätevä idea tuo lasinen liukuovi - en oo missään nähnyt sellaista :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on kanssa Matti-ovet (ovat Hongan vakiotoimittaja). Mistä tilaatte ne ovet? Luulin, että eivät myy yksityisille ollenkaan, vaan ainoastaan näille talovalmistajille. Ilmeisesti väärä tieto:). Kivoja ovia, meillä on osa samoja:).

  VastaaPoista
 4. Me ollaan katottu näitä ovia vähän joka puolelta, Terrasta yms. ja kysytty tarjous suoraan tehtaaltakin. Terrassa oli ihan vasta tosi hyvä tarjous tuosta Line 1P:stä mutta näin aikaisin ei uskalla alkaa ovia ostamaan :) Jospa niitä tarjouksia tulis sitten myöhemminkin :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)