lauantai 5. maaliskuuta 2011

Pussaa kokkia :)

Lauantai-ilta vetelee tässä taloudessa viimeisiä. Muut on jo nukkumassa ja mä surffailen niin nettikaupoissa kuin blogeissakin. Keittiö on siivottu, iltapalaksi tehty lämpimiä leipiä ja mansikkapirtelöä :) Pirtelö oli kuulemma parempaa kuin mummin tekemä, joten sen täytyi olla sitten tosi hyvää :D Ja kokki sai kiitokseksi pusujakin :)

Keittiöjutuista ajattelin vielä kirjoitella ennen nukkumaanmenoa. Kävin uudemman kerran Topi-keittiöillä piirtämässä meidän keittiötä ja sain ihan mukavan suunnitelman. Sain myös selviyden tuohon mun oviongelmaan, josta kirjoittelin jo aiemmassa keittiöpostauksessa. Toivola-tyylistä ovea ei meidän keittiöön tule. Kun näin kuvia koko keittiöstä, se tuntui vieraalta ja jonkun muun keittiöltä. Joten meille tulee moderni keittiö. Näillä näkymin harmaat viilupintaiset kaapinovet ja yläkaapit, valkoiset laatikostot ja musta taso. Nuo muutokset täytyy vielä tehdä niin saamme kunnon kuvat myös sellaisesta keittiöstä. Jos se ei miellytä niin sitten ollaan pulassa :D Topin mallistossa mieluisia ovia ei ollut, joten vaihdan liikettä :) Myyjä oli muuten sitä mieltä, että saareke ei meidän keittiöön mahdu. Siitä tulisi liian kapea. Muistaakseni vain 60cm. Tämä vähän harmittaa :/ Jossain vaiheessa pienensimme talopohjaa parikymmentä senttiä ja nyt nuo sentit olisivat olleet tarpeen. No, täytyy vielä suunnitella ja miettiä, voisko sen suhteen tehdä jotain.

Saimme samalla kertaa kuvia myös kodinhoitohuoneesta ja ne suunnitelmat olikin jo paljon enemmän meidän tyyliset. Harmi, kun en voi niitä tähän laittaa.. Täytyy tehdä itse vastaavat jollain nettiohjelmalla :) Sinne tulee samantyyliset kaapit kuin keittiöönkin. Ehkä :D

Nyt nukkumaan. Hyvää yötä!

Jane

2 kommenttia:

  1. Tapettiasiaa vielä sen verran että kävitkö jo osallistumassa arvontaamme?

    VastaaPoista
  2. Just kävin, kiitos muistutuksesta! Toivotaan, että arpaonni osuu mun kohdalle :)

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)