keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Ei mennyt niin kuin Strömsössä

Eihän se liittymälupa samantien heltynyt. Seuraavaan liittymään on alle 15m ja se on 60km/h-alueella liittymien vähimmäisetäisyys. Tämä selvis siis eilen - kuusi viikkoa hakemuksen jättämisestä. Sitä liittymän kohtaa oli käyty kahtomassa jo 10.päivä ja tämä tieto tuli meille vasta eilen useamman päivän soittelu ja soittopyyntö/yhteydenottopyyntörumban jälkeen. En oo kauhean tyytyväinen. Samalla ihmetyttää se, ettei tuo liittymän kohtaa paikanpäällä tutkinut ihminen voinut soittaa meille niin oltaisiin voitu käydä kahtomassa sitä yhdessä ja miettiä heti jotain toista vaihtoehtoai. Nyt sitten GoogleMapin kanssa tutkitaan asiaa - toinen Vaasassa ja me täällä :D Onkohan tämä nyt sitten sitä miesten logiikkaa?

Minä perusoptimistina alan kallistua pessimismin vietäväksi enkä uskalla edes ajatella, kauanko muiden lupien saamiseen mahtaa mennä :/

Jane

2 kommenttia:

  1. No voihan kurjuus! Tuttua juttua tuo kaupungin toiminta.. Eilen soitin kuudelle eri ihmiselle ja selvittelin, että tarvitaanko meidän autotalliin poikkeuslupaa. Loppujen lopuksi sain tiedon monen mutkan kautta myöhään iltapäivällä (kun itse soitin taas kerran sinne päin), että meidän haluaamaa autotallia ei saa rakentaa ollenkaan.. Murr!

    Tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
  2. Me tosiaan tuskaillaan nyt aluksi ELYn kanssa ja kohta tieten vielä kaupunginkin kanssa.. Siellä on muuten esityslistat aika täynnä seuraavaan kokoukseen, joka on kolmen viikon päästä eli taitaa olla, että aikaisintaan kuuden viikon päästä meidän hakemus on käsittelyssä.. Minkä takia teidän autotallisuunnitelmat lytättiin? Tsemppiä Onnenhippuja teillekin!!

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)