sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Valmistautumista paperisotaan

Paperit rakennuslupaa varten on viimeistä silausta vaille valmiina. Liittymäluvasta ei ole kuulunut mitään mutta aiomme laittaa paperit jo vetämään ilman sitä ja lisäämme sen sinne myöhemmin. Tänään pyörähdämme naapurien juttusilla täyttämässä papereita ja viimeistelemme vielä pari muuta paperia. Tulostus ja se olis siinä.

Kodistamme tulee punainen. Se on nyt virallisesti papereihinkin kirjoitettu :) Tämä väri oli myös meidän tyttösten mieleen, joten punainen on koko perheen päätös. Päädyimme siihen pitkänpitkän pohdinnan jälkeen ja täytyy sanoa, että erinäisillä asutusalueilla on tullut kurvailtua talovärejä bongaillen :D Vaihtoehtoina meillä oli siniharmaa (tummempi sävy) ja punainen. Sinisiä taloja eri sävyissään tuntui olevan todella paljon joka asutusalueella ja vaikka se mun alkuperäinen suosikkini olikin niin mielipide muuttui ja punainen otti voiton :)

Enää puuttuu kai sitten se perunamaan paikka ;)

Jane

2 kommenttia:

  1. Teillähän on paperisota siellä sitten hyvällä mallilla :) Meillä se alkaa todennäköisesti ensi viikolla :/ Saas nähdä kauan täällä kestää rakennusluvan saaminen..

    VastaaPoista
  2. Rakennusluvan saanti, ainakin tänne haja-asutusalueelle suunnittelutarveratkaisun takia, voi kyllä kestää kauan. Teillä on varmasti vähän nopeampi käsittely. Toivotaan, että molempien hakemukset menee nopeasti läpi. Eikä muuten niiden papereiden täyttämiseen hirveästi aikaa mennyt. Luulin, että sitä paperisotaa olis ollut enemmänkin.

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)