torstai 17. helmikuuta 2011

Torstai toivoa täynnä!

Tälle päivälle on suuret odotukset. Yksi tulevista naapureistamme pitää meitä jännityksessä. Häneltä emme saaneet vielä naapurien kuulemislappua takaisin, sillä tontillemme tuleva tie mietityttää häntä vielä. Tie menisi hänen mehtänsä läpi ja vaikka tästä asiasta on keskusteltu jo pitkään niin jokin siinä mietityttää. Ja tokihan me annetaan hänelle miettimisrauha. Turhasta painostuksesta ei oo mitään hyötyä. Todennäköisesti menis koko tiehanke taas uusiin puihin, jos ahdistellaan liikaa. Mutta tänään kaiken pitäisi selvitä. Jännäksi menee.
Naapurien kuulemisreissu meni muuten hienosti ja eräs naapuri lupautui jo talkooavuksi :D Mukavaa väkeä siellä kylällä taitaa asustaa :)

Jotta tästäkin postauksesta ei tulis ihan tylsä ja kuvaton niin laitan tähän linkit kuviin, joista näkyy talovärivaihtoehtomme aika hyvin :) Ihan just oikeita sävyjä en löytänyt, molemmat pitäisi olla hieman tummempia. Mutta täältä löytyy mansardikattoinen talo sinisenä ja täältä punaisena. Tuo punainen talo löytyykin Kokkolasta ja se saattaa olla osalle jo tuttu :) Siellä oli Kannustalon esittely muutama viikko sitten.

Aurinkoista torstaina! Pakkanenkin tuntuu pikkasen hellittävän. Mittari näytti "enää" -20..

Jane

4 kommenttia:

  1. Jos olen oikein ymmärtänyt, kuulemisvaiheessa naapureilla ei ole mitään valitus- tms. mahdollisuutta. He vain kuittaavat suunnitelmat nähdyksi tässä kohtaa.

    Sitten kun rakennuslupa on myönnetty, naapureilla on kaksi viikkoa aikaa valittaa. Jos haluavat siis. Mutta ei siis vielä.

    VastaaPoista
  2. Joo, niin se onkin. Tie tontille pitää olla selvillä rakennuslupaa varten ja se tätä miestä mietityttää. Mekin halutaan tuo tieasia selväksi tässä vaiheessa, ettei sitten myöhemmin tule yllätyksiä matkaan. Sen takia annetaan heidän rauhassa nyt miettiä sitä tietä. Illalla tiedämme sitten enemmän :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos peukuista :) Hyvinhän tuo lopulta järjestyi :)

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)