tiistai 8. helmikuuta 2011

Postia Kreivi-talolta

Saatiin tänään kansiollinen paperia Kreiviltä ja lisäksi isot nivaskat piirustuksia sekä ohjeita perustuksia varten :) Taas mentiin askel etiäpäin. Nyt on siis viralliset piirustukset ja energiatodistukset valmiina ja torstaina mies käy täyttämässä rakennuslupahakemusta valvojan kanssa :) Jännityksellä odotellaan tietoja liittymäluvasta.. Pitäkäähän peukkuja, ettei sen saamiseen mene kauan! Reilun neljän kuukauden päästä on paketti tontilla, jos kaikki menee hyvin. Ja meneehän se, eikö vaan! (Ja samalla ottaa sydämestä: NELJÄ KUUKAUTTA - se menee ihan liian nopeasti ja se, tämä ja tuo on vielä tekemättä, kilpailuttamatta ja hankkimatta..)

Jane

p.s. meinas aivan unohtua, että saatiinhan me pari mainosteepparia ja miehelle työliivi. Niitä saa kuulemma sitten hakea lisää, jos raksalle tulee muita työmiehiä. Eli nyt vaan ilmoittautumaan - työvaatteet "firman piikkiin". Asbestia ei kuitenkaan meidän työmaalta löydy :D

5 kommenttia:

 1. Hihiii, firman piikkiin :D

  Meillä on myös kannutaloilta tullu kansio ja raksaliivi :) Nyt vain enää odotellaan virallisia ja lopullisia piirrustuksia (ens viikon lopulla pitäisi tulla) ja sen jälkeen päästään hakemaan rakennuslupaa, jaiks!
  Meillä on vielä reilu 5kk talopaketin tuloon, mutta sekin kuulostaa hirmu vähältä. Ihanaa, kohta päästään ihan oikeisiin hommiin, kunhan lumet sulaa :)

  Täällä pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että liittymälupa heltiää!

  VastaaPoista
 2. Timo Harjakainen on ehkä jonkun suosikki ;D Kivasti teilläkin on menty eteenpäin! Kiitos myötäjännityksestä :)

  VastaaPoista
 3. Voe mahoton! Oikein raksaliivin viittivät tielle ilmatteeks lahjottaa kun talon tilasitte. :D

  Neljä kuukautta on tosi vähän aikaa eli vipinää riittää teillä koko kevään ja sittenkin työ vasta alkaa :)

  Tsemppiä!

  Lotta

  VastaaPoista
 4. Ei tielle vaan teille :D

  Terveisin Lota ;)

  VastaaPoista
 5. Niinpä, ankaraa lahjontaa puolin ja toisin :D Enkä muuten ees huomannut tuota tielle-teille-kohtaa ennen kuin luin tuon sun jälkimmäisen kommentin :D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)