sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Sillisalaattia :D

Ei nyt ihan kirjaimellisesti mutta melkein. Täällä innostuksissani oon kaivanut esiin kaikki vuosien aikana tehdyt suunnitelmat meidän vaatehuoneen, khh:n ja keittiön tiimoilta. Siis tuo talonpohja on sellainen, mitä me ollaan tosi monta vuotta mietitty ja suunniteltu eli oon piirrellyt kalusteitakin sinne jo kiitettävän kauan aikaa. Nyt oon sitten näiden kaikkien suunnitelmien kanssa ihan sekaisin :D Pitäis tieten keskittyä yhteen juttuun aina kerralla mutta kun ei malta! Innostusta on hieman lannistanut meidän tyttösten kuumeilu ja hirmuinen yskä (lue: uni on kaivattu vieras tässä talossa).. Mutta päikkäreiden aikaan ehtii hyvin etsiä vinkkejä ja inspiraatiota netistä ja piirtää suunnitelmia puhtaaksi. Pitääkin ottaa teille kuvia mun hienoista suunnitelmista niin näette, mistä lähdetään liikkeelle :D

Jane

3 kommenttia:

 1. Onnea taloprojektille. Lueskelin noita edellisiä postauksiasi ja talopaketin olittekin juuri tilanneet. Keittiösuunnitelmasi & ideakuvat näyttivät tosi kivalle. Minulla on vielä harkinnassa keittiön kaapinovien väritys akselilla valkoinen-musta-harmaa.

  VastaaPoista
 2. oi, täällä mäkin istun kaikki illat netissä etsimässä vinkkejä keittiöön, kylppäriin, saunaan... Kovaa hommaa:) Vaikka hommaa helpottaa se,että tiedän aika lailla mitä haluan. Mutta se mikä tuottaa ongelmia on kodinhoitohuoneen ja keittiön kaappien ym. paikkojen päättäminen. Voih. Ihanaa hommaa mutta samalla vähän stressaavaa:)
  Jaksamista sairasteluun. toivottavasti jo voiton puolella. Halit! Hugolta kummeille märät pusut;)

  Saara

  VastaaPoista
 3. Voih, suunnitelmia kehiin eli siis kuvia tänne meidän nähtäville :) Kiva nähdä mitä sinne uteen kotiin on suunniteltu.

  Paranemisia!

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)