tiistai 25. tammikuuta 2011

Final drafts

Viimeiset luonnokset talosta ja asemakaavasta tuli eilen sähköpostiin ja tulosteita tuijoteltiinkin sitten eilen pitkään ja hartaasti. Muutama pieni muutos vielä tehdään, esim. vaihdetaan etuovi, muokataan alakerran vessaa ja siirretään vaatehuoneen ovi toiseen reunaan. Talon kätisyys muutettiin jo näihin kuviin ja se olikin SUURI muutos, vaikka pieneltä se muutettaessa tuntui. Ihan kuin olis kahtonut jonkun muun talon kuvia! En meinannut millään osata hahmottaa meidän keittiötä enää ja koko talo tuntui pieneltä :D Vessakin tuntui täyttävän koko aulan!

Meidän tontti rajautuu vasemmalla peltoon ja oikealla tiheään kuusimehtään ja maisemien takia me lähdettiin kätisyyttä muuttamaan. Aiemmin keittiö oli talon oikeassa reunassa ja khh vasemmassa (pohja löytyy täältä). Nyt keittiöstä näkee tuolle pellolle ja ehkä jopa sitä reunustavan ihanan kiviaidan (kuvia täällä). Samoin pihatielle näkyy keittiön ikkunasta. Ruokailutilasta näkyy sitten sivu/takapihalle ja sinne ollaan suunniteltu lasten leikkipaikkaa. Ja nyt talon oikeasta reunasta on hyvä kulkureitti khh:sta autotalliin ja joskus sitten sinne meidän ulkosaunaan. Mikäli muutosta ei oltais tehty molemmista huoneista näkyis kuusimehtää ja keittiön toisesta ikkunasta autotalli ja saunan jälkeen ulkona jäähdytellessä olis ollut hyvin näytillä, jos joku tulis pihaan :D

Tänään mies suuntaa Kreiville ja käy läpi nämä muutokset. Autotalliakin vielä muutetaan ja talo oli vähän väärässä kohtaa asemakaavapiirroksessa, joten saadaan vielä ainakin yhdet luonnoskuvat odottaa ennen kuin kaikki on kunnossa. Sitten jatkamme muita rakennuslupaan liittyviä juttuja ja toivotaan, että saamme sen pian liikkeelle. Rakennusluvan täyttämiseen saammekin jo apua vastaavalta mestariltamme :)

Jane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)