maanantai 27. joulukuuta 2010

Keittiöunelmia kuvina

Mulla on ollut haaveena tummanharmaa+valkoinen moderni keittiö jo kauemman aikaa. Nyt kun keittiötä pitäisi alkaa suunnitella aikuisten oikeasti, ajatukset ei olekaan enää niin selkeät. Keräsin tähän kuvia keittiöistä, joista tykkään kovasti. Niistä huomaa, että keittiöunelmia on jos jonkinlaisia :D Näistä pitäisi sitten saada kasaan se unelmien keittiö :)

Ensiksi pari kuvaa 50-luvun tyylisestä keittiöstä - tykkään kovasti! Mulle tästä tulee ihania muistoja ja tunnelmia mieleen (jos kaappeja ei olisi maalattu, olisin mummolassa samantien <3) ja voin kuvitella ihteni tänne häärimään ihan helposti! Mies ei vaan tästä VIELÄ ainakaan innostunut ;)

Kuvat täältä.

Tämä kuva on otettu jossain taloesittelyssä kauan sitten. Tästä keittiöstä tykkäsin kovasti mutta parasta oli tuo seinä! Mun mielestä aivan ihana. Meidän keittiöön tätä ei ehkä saada mutta takan taakse tuollaista sisustuskiveä saattaa tulla, jonain toisena värinä kylläkin :)Tämä seuraava kuvakin on otettu taloesittelyssä joskus muinoin ja tuollainen nurkkahella meillekin tulee. Uuni tosin nostetaan ylös :)


Sitten taas tunnelmakuviin. Tämä keittiö on myös aivan ihana. Ja niiiiiin valoisa!

Kuvat täältä. Eli Puustellin Harmony-osion viimeinen keittiökuva :)

Maalaisromanttiset keittiöt on myös ihania. Voiskohan modernia ja maalaisromanttista jotenkin yhdistää, hmm.. Tässä pari kuvaa uusvanhoista keittiöistä, ja kyllä - tykkään näistäkin :D

Kuva täältä.
Kuva täältä.

Ja viimeisenä keittiö, joka on tällä hetkellä ykkösenä. Tämä on SE moderni keittiö, johon oon ihastunut ja tykästynyt kauheasti.

Kuva täältä.
Siinäpä keittiötunnelmia. Jään tänne kasaamaan keittiöpalapelia. Uusvanhaa vai modernia - se selviää sitten joskus myöhemmin.

Jane

p.s. Talokauppoja mietitään vielä kovasti, puristetaan viimeisiä euroja pois tarjouksista ja odotetaan Kannustalon kirvesmiehen tarjousta. Täytyy sanoa, että tänään on puhelin soinut :D Kannus - Teri - Kreivi. Siinä kolme kovaa :)

5 kommenttia:

 1. Ihanalta näytti jokainen keittiö. Ja toisaalta "samanlaiselta" eli kyllä sulla selkeä linja on. Varmasti joku keittiöammattilainen pystyy noista kuvista taikoo just sen teidän keittiön, mitä haet.

  Ootteko muuten miettiny sisustussuunnittelijan tai sisustusarkkitehdin apua talon suunnittelussa?

  Pirteitä välipäiviä!

  Lotta

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo Puustellin Harmony-kuvissa oleva saareke!!!
  Mutta selkeen kaunis tuo viimeinen! Edelleen miellyttää mun silmää ja voisin kuvitella sen olevan myös sillä tavalla ajaton kuin keittiön pitäisikin (tosin mietin voiko mun kohdalla mikään olla sellanen mikä tätä ailahtelevaista mieltä miellyttäis, koska meille tulis nyt AIVAN erilainen keittiö, jos nyt suunnittelisin keittiötä) olla.

  Tiinu

  VastaaPoista
 3. Mä varmaan meen käymään keittiösuunnittelijalla uudestaan piakkoin. Oon käynyt jo kahdessa paikassa mutten oo ollut ollenkaan tyytyväinen palveluun. Keittiö teetetään kuitenkin miehen työpaikalla. Ihana Lotta kuulla, että kuvista tuli jotenkin sellainen "samanlainen" fiilis. Täytyy ihtekin kahtoa niitä uusin silmin :)
  Tiinu, se saareke on upea. Pitää varmaan muuttaa talopohjaa, että sais sen keittiön just noin :DD

  VastaaPoista
 4. Niin ja unohti sanoa, että oon parilta sisustussuunnittelijalta kysellyt kustannusarviota mutta ne on niin ympäripyöreitä vastauksia, että on ilmeisesti aika kallista lystiä. Täällä on ainakin yhdessä rautakaupassa suunnittelupalvelu ja sitä on kehuttu, joten sinne varailen aikaa sitten lähempänä. Samoin Halppiksen kangaspuolella on verhojen suunnittelupalvelua, joten sielllä saatan käydä sitten kans, jos omat ideat loppuu kesken. Välillä mulla on tosi selkeät suunnitelmat sisustuksen suhteen ja välillä taas pakka sekottuu mutta eiköhän ne tästä pikkuhiljaa selkene :)

  VastaaPoista
 5. Mun kommentti ei ilmeisest oo löytäny perille, joten kokeillaanpa uusiks. Ihanan näkösiä keittiöitä, meillekin tulossa liesitasi ja uuni noin kulmaan, kun en saareketta saa (ei mahdu).
  Ja maalaisromanttisen/modernin keittiön sekoitus olis meidän tyyliä :)

  Tsemppiä viimiseisiin tarjous viilauksiin! Meidänkin pitäisi se ratkaiseva siirto uskaltaa tehdä..

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)