perjantai 3. joulukuuta 2010

Jouluisissa tunnelmissa

Meluvyöhykkeen tuomat ongelmat alkaa olla selvitetty. Otimme yhteyttä ratahallintokeskukseen vastaavan mestarimme kehotuksesta ja saimme kuulla, että vyöhykkeelle, jolle talomme tulisi, voi rakentaa eikä siellä ole mitään haittaa junanradasta. Jututtamamme henkilön mukaan meidän kaupunkimme on hänen uransa kohdalla ensimmäinen, joka tulkitsee noita vyöhykkeitä noin tiukasti. Nyt odottelemme vielä kirjallista selvitystä asiasta ja sitten olemme yhteydessä kaupunkiin uudelleen. Edelleen luottamus siihen, että asiat järjestyy, on kova.

Talopakettia ei ole vielä päätetty. Kokonaiskustannusten arviointi on käynnissä ja vielä taidamme tehdä muutoksia talopohjaan. Joten joululahjaksi ei Kotia vielä hankita.

Joulutunnelma on saanut yliotteen talosuunnitelmista ja tämä nykyinen koti on täyttynyt jouluvaloista ja pikkuhiljaa muistakin koristeista. Joulukortit on kirjoitettu ja postitettukin jo (ikinä en oo ollut vielä näin ajoissa!). Ennen joulua ehdimme vielä juhlia esikoisen 4vee-synttäreitä - niitä on odotettu piiiiitkään :)

Tunnelmallista joulunalusaikaa kaikille!
       Jane

3 kommenttia:

 1. Ihanan jouluikkunan ootte tehneet :)

  Hyvä, että asiat etenee ja saitte vihreätä valoa. Mielenkiintoista nähdä millaiseen taloon ootte lopulta päätyneet.

  Lotta

  VastaaPoista
 2. Mun tekis mieli jo kovasti kirjoitella meidän talosta ja laittaa pohjapiirroksia mutta yritän malttaa ottaa siihen saakka, että kaikki on päätetty ja kauppa tehty. Ettei tuu sitten sellaisia "ei meille tuo pohja tulekaan"-kirjoituksia :D

  VastaaPoista
 3. Eihän se haittaa! Jos tulee muutoksia niin sitten voit kirjoittaa niistä ja perustella miksi. Ja sen jälkeen voidaan käydä keskusteluja oli uusi vai vanha parempi :) Tänne vaan kaikki jutut!

  Lotta

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)