perjantai 12. marraskuuta 2010

Perjantain tunnelmia

Viikko päättyy hyvissä tunnelmissa. Kaksi tiukkaa tarjousta ollaan saatu ja kahta vielä odotellaan. Kun vaan malttais odottaa :) Mies kävi aluetoimistolla juttelemassa tonttiasioista ja sieltä näytettiin vihreää valoa. Nyt sitten asia siirtyy Kokkolaan kaavoitusarkkitehdin käsittelyyn. Kun mieheni oli keväällä yhteyksissä Kokkolan suuntaan, kaavoitusarkkitehti ei nähnyt estettä tonttimme rakennusluvalle. Toivotaan, ettei mieli/pykälät ole puolen vuoden aikana muuttuneet. Tämä on siis vasta alustavaa kyselyä mutta tuntuu, että asiat menee eteenpäin, vaikkakin pienin askelin. Ihan oikeaa rakennuslupaa päästään hakemaan vasta kun saadaan talopiirustuksia talopaketin valitsemisen jälkeen.

Jane

p.s. Sen verran pykälät ovat muuttuneet, että maanomistajan pitää valtuuttaa meidän hakemaan rakennuslupaa tontillemme esikauppakirjasta huolimatta. Tämä ei onneksi ole mikään ongelma vaan kuittaantuu, kun lisätään kauppakirjaan lause tyylin "Valtuutan sen ja sen nimiset henkilöt hakemaan rakennuslupaa jne.." :)

3 kommenttia:

 1. Ja tänään eli lauantaina saatiin kolmaskin tarjous. Yhtä enää huutaa ja sitten otetaan ulkopuolista apua loppuvertailuun vastaavan mestarin muodossa :) Mies on kyllä tehnyt jo hienot excel-taulukot ja eritellyt niihin pakettien sisällöt ja muutenkin paljon aikaa pakettien vertailuun on jo käytetty mutta mielestämme on hyvä kuulla asiantuntijan mielipide myöskin :)

  VastaaPoista
 2. Voi ku jännittävää! Toivottavasti neljäs tarjous tulee pian, että pääsette asiassa etiäpäin.

  Ja liian tarkka ei varmastikaan voi olla suunnittelu ja budjetointi vaiheessa. Mieluummin tekee liikaa töitä kuin liian vähän :)

  Lotta

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla,että homma etenee :)!
  Tylsä lause odottavalle,mutta USEINKI aika totta: "hiljaa hyvä tulee!" pätee varmasti tähänki tilanteeseen.
  Nyt se ootuttaa,mutta lopputulos on taatusti UPEA!!!

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)