lauantai 6. marraskuuta 2010

Mustia pilviä.. Ehkä myös kultareunus?

Jännittäväksi menee. Viimeisiä tiukkoja tarjouksia odotellaan ja samaan aikaan jännätään jo etukäteen, miten meidän rakennusluvan kanssa sitten käy.. Kuntaliitoksen myötä rakennuslupien saanti on täällä Kälviän seudulla kuulemma vaikeutunut ja kaikenlaisia juttuja ja varoituksia ollaan kuultu siitä asti, kun tänne muutettiin. No, nyt niitä juttuja alkaa olla lehdissäkin.Meidän tontti sijaitsee siis haja-asutusalueella kylässä, jonne on rakennettu paljon ja johon kohdistuu kovat rakennuspaineet koko ajan. Nyt Kokkolan kaupungin yleiskaava-arkkitehdin mielestä suunnittelutarveratkaisut (jollainen me siis tullaan tarvitsemaan, kun toivomme pääsevämme rakentamaan ennen kaavoittamista) on tarkoitettu vain vähäisen rakennustarpeen omaaville alueille. Myös uudet rautateiden meluhaitta-alueet saattaa tulla esteeksi. Alueita on siis laajennettu kuulemma aika tavalla.

Kultareunusta odotellessa,
Jane

3 kommenttia:

 1. Terve!

  Ja kiitos käynnistä! Täällä sitä ollaan vastavierailulla :-) Toivottavasti rakennuslupa-asia selviää ja oikea talotoimittajakin löytyy.

  Onnea projektiin!

  t:Talo Täplän väki
  http://kotilahelaan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. voi hyvänen aika noita rakennuslupajuttuja... meillä oli keväällä 2009 kans aikamoista härdelliä Kokkolan lupaviranomaisten kans, huoh..

  tsemppiä teille!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset molemmille! Niin onni kuin tsemppikin tulee varmasti tarpeeseen vielä moneen kertaan :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)