keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Sneak Peek

Tässä maisemia meidän tontilta. Paperit on edelleen kirjoittamatta mutta treffit on suunnitteilla. Saadaan vaan aikataulut yksiin ja tieasiat selville. Täytyy toivoa, ettei tontin suhteen tule ongelmia. Jo sopivan paikan löytäminen on vaikeaa, joten toivon kovasti, ettei naapurit tai kaupunki lyö kapuloita rattaisiin. Näiden tonttikuvien julkaisu taitaa olla hieman sellaista "nuolaista ennen kuin tipahtaa"-toimintaa..


Meidän tontti on siis korkean rinteen päällä, kuusimetsässä. Löydettiin paikka, josta löytyy kaikki meidän toivomamme, merinäköalaa lukuunottamatta ;) Merelle ei tästä ole matkaa kuin alle 20 kilsaa, joten hyvä näinkin :) Toivoimme siis isoa tontti, rauhalliselta paikalta. Maalaismaisemasta. Ja sellainen nyt löytyi. Kädet on kyynärpäitä myöten ristissä, että kaikki sujuu nyt hyvin, ilman ongelmia.Tontin vieressä on peltomaisemaa ja ihanalta ja niin kotoiselta se tuntuu!


Pellon vieressä on tällainen vanhavanha kiviaita. Aivan upea.


Maisemia tuosta kiviaidan vierestä seuraavassa kuvassa. Meidän tontti on tuon pellon toisella reunalla. Noiden oikeassa reunassa olevien puiden takana :)

 

Kuvaa aidan vierestä ylöspäin. Meidän tontti on nyt noiden vasemmassa reunassa olevien puiden takana olevaa kuusimetsää :)


Syksyiset viljapelloissa on tunnelmaa. Tykkään!


Jane (vai nim. turhan hätänen ;D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)